Fotbal international

Romario Benzar, devastat de situația din Italia: „Nu am mai văzut oameni de o săptămână”

25.03.2020 | 21:32
Romario Benzar devastat de situatia din Italia Nu am mai vazut oameni de o saptamana
ADVERTISEMENT

Romario Benzar, jucătorul lui Lecce împrumutat la Perugia, a vorbit despre situația din Italia, cea mai afectată țară de coronavirus din Europa și a mărturisit că nu a mai văzut oameni de o săptămână.

Romario Benzar, devastat de situația din Italia

Romario Benzar a vorbit despre situația din Italia și cere ca sfaturile autorităților să fie respectate cu sfințenie pentru a evita o situație asemănătoare cu cea din Italia.

ADVERTISEMENT

„Avem deja 17 zile de când stăm la izolare. Situația nu este deloc plăcută. Cred că am cel puțin o săptămână de când n-am mai văzut un om pe strada.

Stau pe balcon și mă mai uit așa pe stradă. Lumea este speriată, deși la început totul a fost văzut ca o glumă”.

ADVERTISEMENT

„Mă joc cu copilul, fac antrenamente. Am început să fac antrenamente fizice pe scara blocului. Este foarte greu să te pregătești singur acasă.

Îmi este dor de fotbal, vă dați seama, de antrenamente. Le transmit tuturor românilor să respecte regulile și să stea în casă”, a spus Romario Benzar la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT
  • 28 de ani va împlini Romario Benzar pe 26 martie

„Este destul de grav!”

Romario Benzar a mai avut și alte intervenții pe durata epidemiei de coronavirus din Italia și a declarat că situația este gravă: „Este destul de grav. Situația nu este deloc simplă, stăm în casă. Suntem în carantină, nu avem voie să ieșim afară din casă. S-au anulat antrenamentele.

Nu este deloc plăcut să nu putem merge să ne antrenăm. Vom vedea ce va fi în zilele următoare, deocamdată aveam antrenamentele suspendate”.

ADVERTISEMENT

Inițial, Guvernul de la Roma a luat decizia de a suspenda meciurile de fotbal din Italia, până pe 3 aprilie, însă situația din Italia a degenerat, numărul deceselor crescând în fiecare zi.

  • 1.800.000 de euro este cota de piață a lui Romario Benzar, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT