Fotbal intern

Romario Benzar i-a răspuns lui Nistor înainte de Dinamo – FCSB: “Să nu uite că mai suntem 11 care vom fi în teren”

10.11.2018 | 11:20
Romario Benzar ia raspuns lui Nistor inainte de Dinamo  FCSB Sa nu uite ca mai suntem 11 care vom fi in teren

Dan Nistor a spus că jucătorul de care se temea cel mai tare pentru derby-ul Dinamo – FCSB nu va fi în teren şi de aceea nu are prea mari emoţii. Fotbalistul la care se referă “decarul” formaţiei din Ştefan cel Mare este Mihai Pintilii, care este accidentat. Romario Benzar a  prefaţat duelul de duminică şi i-a atras atenţia lui Dan Nistor cu privire la ce se va întâmpla în teren:

“Toată lumea te sună, toată lumea vrea bilete. Cel mai important e să fie un spectacol frumos şi cei care se uită să fie fericiţi. Din câte am înţeles, vor fi foarte mulţi suporteri. Dinamo are o echipă bună, cu jucători de valoare în fiecare compartiment. Nistor a uitat că mai suntem 11 care vom fi în teren mâine, plus cei care stau pe bancă. Nu trebuie să învingem la scor, ei se pricep la ironii, noi trebuie să ne pricepe mai bine pe terenul de fotbal”

Romario Benzar i-a răspuns lui Nistor înainte de Dinamo – FCSB

Jucătorul de la FCSB i-a ironizat pe cei de la Dinamo şi spune că ar trebui să fie un pic mai senini pe gazon, să nu aibă ochii roşii când joacă împotriva Stelei: “Presiune e mereu, noi trebuie să ne câştigăm meciurile noastre. Trebuia să câştig Sepsi, a avut un gol valabil anulat. Jucăm cu toţii pee acelaşi gazon, suntem mai tehnici, dar nu mai contează..Va fi un meci de luptă. Dacă Dinamo e pe locul pe care este înseamnă că  mai slabă. Când joacă mereu cu noi au ochii roşii, acum sperăm să fie mai senini”, a spus Benzar.

Derby-ul Dinamo – FCSB se dispută duminică, la ora 21:00, pe Arena Naţională. Patronul Gigi Becali nu va trece la echipă înainte de această confruntare şi nici nu a pregătit vreo primă specială pentru acest joc.