Fotbal international

Romario Benzar s-a refăcut complet! Veste excelentă pentru Cosmin Contra

ADVERTISEMENT

Romario Benzar nu a fost păstrat în lotul celor de la Lecce pentru jocul din etapa a șasea din Serie A cu Atalanta, iar FANATIK a aflat că fundașul dreapta a acuzat dureri, ce i-ar putea periclita prezența pe teren la meciul echipei naționale cu Insulele Feroe. Benzar și Vasile Mogoș sunt singurele soluții ale lui Cosmin Contra pentru următoarea dublă, iar în cazul în care problemele fundașului de la Lecce sunt serioase, Mogoș ar putea debuta pentru prima reprezentativă.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1.48 este cota pentru “peste 3,5 goluri” la meciul Insulele Feroe – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

UPDATE, 11 octombrie, ora 14.38. Romario Benzar este apt de joc pentru dubla cu Feroe şi Norvegia. Fotbalistul lui Lecce a efectuat ultimele şedinţe de pregătire alături de echipă şi este pregătit pentru a fi titularizat de Cosmin Contra chiar şi în partida cu Feroe de sâmbătă. Cealaltă opţine de fundaş dreapta în lotul deplasat de România în insulele Feroe este Vasile Mogoş de la Cremonese.


UPDATE, 8 octombrie, ora 12:19 / Romario Benzar s-a antrenat normal marți dimineață. Și Alexandru Mitriță s-a pregătit cu restul lotului, după ce în prima zi la lot s-a antrenat separat. La ședința de pregătire din această dimineață, care a durat o oră și jumătate, selecționerul Cosmin Contra a avut la dispoziție toți cei 24 de jucători. VEZI IMAGINI DE LA ANTRENAMENT ÎN GALERIA FOTO

ADVERTISEMENT

UPDATE, 7 octombrie, ora 13.15. FRF a anunțat care este starea de sănătate a lui Romario Benzar, fotbalist despre care FANATIK a anunțat că s-a accidentat și că ar fi putut rata meciurile cu Insulele Feroe. Fundașul a venit în București pentru a fi supus unui control medical de către staff-ul echipei naționale a României, iar acesta va rămâne în lotul lui Cosmin Contra. ‘Romario Benzar a suferit în urmă cu două zile o contuzie la nivelul genunchiului drept, nefiind inclus în lot pentru partida de ieri disputată de Lecce împotriva celor de la Atalanta, în Serie A.Fundașul s-a prezentat la lot în cursul serii de ieri, iar în această dimineață s-a constatat o ameliorare marcată a simptomatologiei. Astfel, staff-ul medical al echipei naționale a decis că Benzar poate fi recuperat în timp util pentru meciurile cu Insulele Feroe și Norvegia’, apare pe FRF.RO.

Romario Benzar nu a fost în lotul lui Lecce

Romario Benzar nu a apărut pe foaie de joc a celor de la Lecce pentru meciul de campionat cu Atalanta. Acest lucru poate stârni o suspiciune, având în vedere că echipele din Serie A au disponibile pentru fiecare joc 23 de fotbaliști. FANATIK a aflat că Benzar nu apare pe foaie din cauza unei accidentări. Fundașul dreapta va ajunge duminică seară în București, pentru a se alătura lotului convocat de Cosmin Contra pentru dubla cu Insulele Feroe și Norvegia.

ADVERTISEMENT

La revenirea în țară, Romario Benzar va fi supus unui control efectuat de medicii echipei naționale, iar în cazul în care starea sa fizică nu este optimă, staff-ul primei reprezentative ar putea să-l menajeze pentru primul meciul al dublei, programat sâmbătă de la ora 19:00 în Insulele Feroe. În lipsa lui Benzar, Vasile Mogoș este singurul fundaș dreapta de meserie din lotul pe care Cosmin Contra îl are la dispoziție. Dacă va juca în Feroe, apărătorul legimitat la Cremonese ar bifa primul meci pentru echipa națională a României.

Romario Benzar face parte din lotul convocat de Contra pentru dubla cu Feroe și Norvegia. Sursă Foto: Sportpictures
Romario Benzar face parte din lotul convocat de Contra pentru dubla cu Feroe și Norvegia. Sursă Foto: Sportpictures

Romario Benzar, în premieră în afara lotului

Romario Benzar a fost transferat în această vară de Lecce, nou promovată în Serie A. În primele șase runde ale primului eșalon fotbalistic din Italia, fundașul dreapta român a fost de fiecare dată în lotul de 23 al echipei sale și a jucat în trei partide, de fiecare dată venind de pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

Benzar a fost unul dintre cele mai costisitoare transferuri realizate de Lecce în această vară. Gruparea din Serie le-a plătit 2.000.000 de euro celor de la FCSB pentru transferul internaționalului român, sumă depășită doar de cea oferită pentru împrumutul lui Khouma Babacar, pentru care s-au plătit 3.000.000.

  • 15 selecții are Romario Benzar pentru echipa națională
ADVERTISEMENT