Fotbal international

Romario Benzar pleacă din cantonamentul echipei naționale a României. Deces în familia fundașului

08.06.2019 | 00:25
Romario Benzar pleaca din cantonamentul echipei nationale a Romaniei Deces in familia fundasului
ADVERTISEMENT

Romario Benzar a fost convocat de Cosmin Contra pentru dubla cu Novergia și Malta din preliminariile EURO 2020, dar fundașul dreapta al FCSB-ului nu a fost folosit de “Guriță” în partida de la Oslo, scor 2-2, și va pleca din cantonamentul primei reprezentative după duelul cu Novergia, anunță sport.ro.


UPDATE, 8 iunie, ora 00.30. Romario Benzar va pleca din cantonamentul echipei naționale a României, iar FANATIK a aflat că fundașul va merge la Timișoara pentru a participa la înmormântarea bunicului său care a decedat pe 6 iunie.

ADVERTISEMENT

Romario Benzar pleacă din cantonamentul echipei naționale a României

Cosmin Contra a ales să mizeze pe serviciile lui Alex Chipciu pentru postul de fundaș dreapta la meciul Novergia – România, scor 2-2, de la Oslo, iar Romario Benzar nu a prins niciun minut. Mai mult, “Guriță” îl va folosi pe aceeași poziție pe Alex Chipciu și la partida cu Malta care va avea loc luni seara, ora 21.45.

Romario Benzar, fundașul dreapta al FCSB-ului, nu va face parte din lotul echipei naționale a României pentru meciul cu Malta. Internaționalul român va părăsi cantonamentul primei reprezentative din cauza unor probleme personale.

ADVERTISEMENT

Romario Benzar a bifat 15 selecții la echipa națională a României, acolo unde a debutat pe data de 4 septembrie 2016, atunci când tricolorii au întâlnit Muntenegru, scor 1-1, în preliminariile Campionatului Mondial.