Fotbal intern

Romario Benzar s-a accidentat în România – Insulele Feroe. Fundașul lui FCSB a rezistat 45 de minute

26.03.2019 | 23:27
Romario Benzar sa accidentat in Romania  Insulele Feroe Fundasul lui FCSB a rezistat 45 de minute

Romario Benzar s-a accidentat în meciul jucat de echipa națională a României contra Insulelor Feroe, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj Napoca, în a doua etapă a Grupe F din preliminariile EURO 2020, iar fundașul FCSB-ului a rezistat pe teren 45 de minute.

Romario Benzar s-a accidentat în România – Insulele Feroe

Romario Benzar a fost titularizat de Cosmin Contra în partida jucată de echipa națională a României cu Insulele Feroe, dar fundașul FCSB-ului a rezitat pe teren doar o repriză. “Guriță” a fost nevoit să îl înlocuiască pe Romario Benzar imediat după pauză.

Fundașul echipei naționale a României a acuzat probleme medicale la finalul primei reprize, iar Cosmin Contra nu a dorit să riște, anunță digisport.ro. Locul lui Romario Benzar a fost luat de Ianis Hagi, iar Alex Chipciu a coborât fundaș dreapta.

Probleme pentru FCSB

FCSB ar putea avea probleme dacă accidentarea suferită de Romario Benzar este una serioasă. Gruparea antrenată de Mihai Teja nu are un alt fundaș dreapta de meserie în lot, iar dacă Benzar nu își va reveni, atunci tehnicianul vicecampioanei României va trebui să improvizeze și să-l introducă în locul aestuia pe Mihai Roman.

Pentru FCSB urmează meciul cu Universitatea Craiova din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1 Betano, duminică, 31 martie, de la ora 20.30, pe Arena Națională. Partida o să fie transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.