Fotbal intern

Romario Benzar şi Florin Tănase, prinşi fumând! Video

22.04.2018 | 10:09
Romario Benzar si Florin Tanase prinsi fumand Video
Harlem Gnohere, Dennis Man, Romario Benzar şi Florin Tănase

Romario Benzar şi Florin Tănase nu au renunţat la viciul fumatului, deşi i-au promis patronului de la FCSB, Gigi Becali.

Cei doi jucători ai vicecampioanei au fost surprinşi fumând, la o terasă, unde ieşiseră împreună cu iubitele. Temători, aceştia se uitau tot timpul în jur să vadă dacă îi pot surprinde cineva cunoscut ( VEZI AICI VIDEO pe cancan.ro). Cu siguranţă îi vor aştepta amenzi după ce Gigi Becali va vedea imaginile.

Romario Benzar şi Florin Tănase nu sunt singurii cu vicii

Pe lângă cei doi jucători care au fost filmaţi fumând, Gigi Becali a mai avut un “client”, pe Florinel Coman. Între timp, acesta a renunţat la fumat, dar din cauza unor probleme medicale. Până să se întâmple acest lucru, patronul de la FCSB îşi spunea cu fiecare ocazie oful:

“Băi, Florinele, te rog eu frumos, nu mai fuma. Am dat mulţi bani pe tine», i-am zis. Eu, patron, n-am sunat niciun jucător, dar la el am intervenit. L-am sunat trei zile la rând să-l întreb câte ţigări fumează, am stat numai pe el. În ultima zi, când l-am sunat, mi-a spus că a aruncat pachetul de ţigări”, spunea Becali.