Romario Benzar recunoaşte că sunt probleme la FCSB: "Ştiu ce se întâmplă la echipă"

mihai stoica, Denis Alibec, romario benzar, FCSB, Liga 1 Betano

După înfrângera suferită pe terenul celor de la Viitorul, scor 0-1, vestiarul celor de la FCSB este un butoi de pulbere. Inclusiv nou-venitul Romario Benzar recunoaşte că atmosfera nu este cea mai bună, dar asigură că echipa se va concentra în următoarele meciuri pentru a ieşi din situaţia de criză.

 "Obiectivul nostru este să ieşim din grupe, am mare încredere în colegii mei, în staff şi cred că vom face o figură frumoasă şi vom ieşi din grupe. Îmi cunosc colegii, ştiu că suntem o echipă foarte bună şi acest lucru îmi dă încredere. Important e să dovedim pe teren că suntem peste toate adversarele din grupă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Pe hârtie arătam foarte bine, dar nu tot timpul acest lucru se întâmplă şi pe teren. Am venit mulţi jucători noi în această vara şi cred că avem nevoie de timp ca să se închege o echipă aşa cum trebuie. Dar eu sper că în cel mai scurt timp să se întâmple acest lucru, ca jocul nostru să fie mult mai bun şi sa obţinem rezultatele pe care ni le dorim. Ne pare rău că am pierdut în campionat cu Viitorul, dar cu siguranţă joi vom arată o altă faţă şi noi sperăm să câştigam", a spus Benzar pentru Telekom Sport.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Romario Benzar, fără rival pe post la FCSB

FCSB - Viktoria Plzen se joacă joi, de la ora 22:05, pe Arena Naţională. Tensiunile de la FCSB vin ca urmare a conflictului dintre Denis Alibec şi Mihai Stoica, dar şi după ce Gigi Becali a anunţat că îl va trimite pe Gabi Enache, chiar concurent pe post pentru Romario Benzar, la echipa a doua, din cauza unor acte de indisciplină dar şi a evoluţiilor sub aşteptări.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091