Fotbal international

Romario Benzar a fost împrumutat la Perugia. Fundașul a fost prezentat oficial de echipa lui Vlad Dragomir

20.01.2020 | 22:50
Romario Benzar a fost imprumutat la Perugia Fundasul a fost prezentat oficial de echipa lui Vlad Dragomir
ADVERTISEMENT

Aventura lui Romario Benzar în Serie A se încheie în această iarnă. Fundașul dreapta nu a convins la Lecce și va fi împrumutat în Serie B, la Perugia, anunță presa din Italia.


UPDATE, 20 ianuarie, ora 22:51. Împrumutul lui Romario Benzar (27 de ani) la noua sa echipă, Perugia, a fost oficializat luni seară. Fundașul dreapta va evolua până la vară în Serie B, noua sa echipă având și opțiunea unui transfer definitiv.

ADVERTISEMENT


Mutarea în liga secundă italiană a fostului jucător al celor de la Viitorul, FCSB și Lecce a fost anunțată pe site-ul oficial al grupării unde joacă și Vlad Dragomir.


Romario Benzar va semna cu Perugia, formație la care evoluează Vlad Dragomir

Transferat în vara trecută de la FCSB pentru 2.000.000 de euro, fundașul dreapta nu a convins în prima ligă din Italia și va face un pas în spate în carieră către liga secundă din ”Cizmă”.

ADVERTISEMENT

Conform celor de la Calciomercato, Benzar va ajunge sub formă de împrumut, până la finalul sezonului în curs, la Perugia. Italienii scriu că Lecce urmărește ca Benzar să adune cât mai mai multe meciuri în picioare la noua sa echipă.

Benzar, coleg cu Vlad Dragomir la Perugia

La viitoarea sa echipă, Romario Benzar va fi coleg cu un alt român, Vlad Dragomir. La doar 20 de ani, Vlad Dragomir poartă tricoul cu numărul 10 la  Perugia, formație clasată pe locul 8 în Serie B, poziție care la finalul sezonului duce în play-off-ul de promovare în prima ligă.

ADVERTISEMENT
  • 25.000.000 de euro este valoarea totală a lotului celor de la Perugia.
  • Serse Cosmi este antrenorul viitoarei echipe a lui Benzar

Benzar, prezențe rare pentru Lecce în Serie A

Romario Benzar a avut un sezon șters la Lecce până în prezent. Fostul fundaș al celor de la Viitorul și FCSB a bifat doar trei prezențe în 16 etape, fiind titular într-un singur meci.

ADVERTISEMENT
  • 1.800.000 de euro este cota lui Benzar

Paradoxal, Benzar are mai multe prezențe în tricoul echipei naționale în acest sezon, 5, decât la echipa de club.

Situația lui Romario Benzar îi aduce probleme lui Rădoi

Cu Romario Benzar ca și plecat de la Lecce și cu Cristi Manea fără meciuri la  FCSB, acolo de unde cel mai probabil va pleca în pauza competițională, Mirel Rădoi are probleme în perspectiva barajului cu Islanda.

Vasile Mogoș este singurul fundaș dreapta din zona echipei naționale care joacă la echipa sa de club în acest moment (Cremonese). El a fost folosit și în meciul cu preliminarii cu Suedia (0-2).

ADVERTISEMENT