Fotbal international

Romario îi dă sfaturi lui Gabriel Jesus pentru Cupa Mondială! ”Asta trebuie să facă”

Autor: Traian Terzian | 11.05.2018 | 08:10
Romario îi dă sfaturi lui Gabriel Jesus pentru Cupa Mondială! ”Asta trebuie să facă”
Gabriel Jesus a fost sfătuit de Romario să facă mult sex înaintea Cupei Mondiale

Fostul mare atacant al naționalei Braziliei, Romario, îi dă sfaturi lui Gabriel Jesus înaintea turneului final al Cupei Mondiale din Rusia, acolo unde vârful lui Manchester City va fi, alături de Neymar, starul reprezentativei ”carioca”.

”Să facă foarte, foarte mult sex. Una dintre recomandările mele este să facă dragoste, dincolo de a profita cât mai mult de zilele libere şi, firesc, să se concentreze la joc în zilele de meci”, a declarat Romario pentru revista braziliană Lance.

Romario îi dă sfaturi lui Gabriel Jesus: ”Trebuie să dea goluri”

”În rest, cred că e conştient de calităţile sale şi de ceea ce reprezintă el pentru echipa naţională. Trebuie să meargă la Mondiale şi să dea goluri. Asta e tot ce contează”, l-a mai sfătuit Romario pe Gabriel Jesus.

Romario, în vârstă de 52 de ani, a fost campion mondial cu naționala Braziliei în 1994, iar în ultima perioadă a intrat în politică și a devenit senator. La turneul final din Statele Unite ale Americii, fostul jucător de la PSV Eindhoven, FC Barcelona și FC Valencia a marcat cinci goluri şi a fost desemnat cel mai bun jucător al competiţiei. El a jucat 70 de meciuri în echipa națională a Braziliei și a marcat 55 de goluri.

Gabriel Jesus, în vârstă de 21 de ani, a câștigat în acest sezon titul de campion în Premier League și Cupa Ligii Angliei cu Manchester City, marcând 16 goluri în 41 de întâlniri în toate competițiile. El a fost golgheterul Braziliei în preliminariile sud-americane ale Cupei Mondiale, înscriind de șapte ori în zece meciuri.

Atacantul lui Manchester City este preferastul unei alte legende a fotbalului brazilian, Ronaldinho: Manchester City are un jucător foarte special, Gabriel Jesus. În viitor, probabil el va fi cel mai bun din lume. În acest moment, cel mai bun e Messi. Ştiu că am spus mereu că Neymar va deveni cel mai bun. Dar, la 19-20 de ani să joci aşa…e impresionant. Gabi are toate abilităţile pentru a fi cel mai bun din lume”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!