Fotbal international

Inter a plătit 80 de milioane de euro pentru el, dar nu va juca în prima etapă. Motivul șocant care amână debutul lui Romelu Lukaku

17.08.2019 | 17:02
romelu lukaku a venit la Inter cu kilograme în plus
ADVERTISEMENT

Inter a plătit în urmă cu câteva zile un preț imens, 80 de milioane euro, pentru a-și asigura serviciile unuia dintre cei mai puternici atacanți din fotbalul european, belgianul Romelu Lukaku. Însă fostul vârf al lui Manchester United nu va fi folosit de exigentul tehnician al milanezilor, Antonio Conte în prima etapă a noului sezon, în care nerazzurri vor primi vizita lui Lecce, nou promovata la care joacă acum Romeo Benzar.

Romelu Lukaku nu va juca în prima etapă pentru Inter

Motivul pentru care Antonio Conte nu va lua în calcul convocarea belgianului îl reprezintă surplusul de greutate cu care acesta s-a prezentat, la care se adaugă și lipsa de pregătire fizică, jucătorul stând toată vara mai mult separat de restul lotului lui United, pentru a putea forța plecarea de pe Old Trafford. Deși Inter i-a închis ușa în nas definitiv fostului golgeter Mauro Icardi și Conte nu are foarte multe opțiuni în atac, noul antrenor al echipei care a terminat sezonul trecut pe locul 4 are principii ferme în privința regulilor impuse la echipă.

Și unul dintre principii este legat de greutatea jucătorilor, element considerat de maximă importanță, pentru că orice surplus de greutate poate avea serioase repercusiuni asupra modului în care jucătorul se mișcă pe teren. Iar pentru Conte aceste principii se aplică tuturor jucătorilor din lot, nu există privilegii pentru unii sau alții.

ADVERTISEMENT
Romelu Lukaku a încăput pe mâna exigentului Antonio Conte

Belgianul a admis faptul că a venit cu kilograme în plus

Însuși Romelo Lukaku a admis că nu este pus la punct cu pregătirea fizică și că are niște kilograme în plus, dar a promis că va trage tare la antrenamente pentru a scăpa cât mai repede de balast și de a putea fi la dispoziția antrenorului. Romelo Lukaku e convins că se va adapta repede la noua sa echipă și că Inter va avea un cuvânt important de spus în noul sezon.

Dacă Lukaku este oficial noul jucător al Inter-ului, problema celui de-al doilea vârf nu a fost încă soluționată, pentru că jucătorul dorit insistent de Antonio Conte, bosniacul Edin Dzeko a semnat prelungirea contractului cu Roma până în 2022.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri