Fotbal international

Romelu Lukaku, petrecere ilegală într-un hotel din Milano! Poliția a amendat 24 de persoane

13.05.2021 | 16:07
Romelu Lukaku petrecere ilegala intrun hotel din Milano Politia a amendat 24 de persoane
ADVERTISEMENT

Romelu Lukaku a organizat o petrecere într-un hotel din Milano cu ocazia împlinirii a 28 de ani, dar distracția a fost oprită în miez de noapte de polițiști.

Atacantul formației Inter Milano a ținut să sărbătorească evenimentul, dar și victoria obținută în fața formației AS Roma în care a și marcat un gol.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Antonio Conte o țin numai în petreceri după ce au câștigat titlul în Serie A, primul după o pauză de 11 ani.

Petrecerea lui Romelu Lukaku dintr-un hotel din Milan, oprită de poliție

Fericit după golul și victoria cu Roma, Romelu Lukaku a decis să treacă peste restricțiile impuse de autoritățile italiene și a organizat o mică petrecere la un hotel din Milano alături de zeci de persoane, printre care și coechipierii săi Achraf Hakimi, Ivan Perisic şi Ashley Young.

ADVERTISEMENT

Conform cotidianului Corriere della Sera, poliţia a intrat într-un hotel din centrul oraşului Milano în jurul orei 03:00, în noaptea de miercuri spre joi, şi l-a găsit pe atacantul belgian sărbătorindu-şi ziua de naştere. Fotbalistul a fost amendat pentru încălcarea protocolului anti-Covid.

La petrecere au fost identificate 24 de persoane, printre care colegii lui Lukaku de la Inter, Achraf Hakimi, Ivan Perisic şi Ashley Young, dar și managerul restaurantului hotelului, care a organizat evenimentul.

ADVERTISEMENT

Pleacă Lukaku la Manchester City?

Poliţia a prrecizat că a răspuns unei reclamaţii şi s-a deplasat la un hotel din centrul oraşului, unde se sărbătorea ziua atacantului Inter. Oamenii legii i-au sancționat pe toți cei prezenți pentru diverse încălcări ale regulilor anti-Covid.

De departe unul dintre cei mai buni jucători de la Inter în acest sezon, Lukaku ar putea să plece din Serie A în acestă vară. Belgianul este dorit de Pep Guardiola la Manchester City, acolo unde ar urma să-l înlocuiască pe Sergio Aguero.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă șeicii ar vrea să achite o sumă imensă pentru Lukaku, jurnaliștii englezi susțin că jucătorul nu dorește să părăsească Italia. Potrivit acestora, fotbalistului îi place viața pe care o are în Milano și nu dorește să se întoarcă în Manchester, un oraș unde nu i-a mers bine în trecut.

Și Messi are probleme după o petrecere

Romelu Lukaku nu este singurul fotbalist care are probleme cu legea în perioada aceasta plină de restricții. La începutul acestei luni, Leo Messi a organizat o petrecere la vila sa, iar invitați i-au fost colegii de la Barcelona.

Starul de pe Camp Nou a vrut să-și capaciteze coechipierii înaintea finalului de sezon în care catalanii încearcă să o detroneze pe Atletico Madrid din druntea clasamentului din La Liga și astfel să câștige un nou titlu.

Numai că Agenţia de Sănătate Publică din Catalonia a deschis o anchetă în urma petrecerii de pe domeniul lui Lionel Messi și urmează să stabilească dacă protocolul de sănătate în vigoare în Barcelona a fost încălcat, ceea ce ar însemna sancțiuni pentru participanții la eveniment.

ADVERTISEMENT