Fotbal international

Romelu Lukaku trăiește cu frică pandemia de coronavirus! Ce face belgianul în izolare

03.04.2020 | 14:06
Romelu Lukaku traieste cu frica pandemia de coronavirus Ce face belgianul in izolare
ADVERTISEMENT

Puternicul atacant al Inter-ului, belgianul Romelu Lukaku, a petrecut la Milano 14 zile de carantină, după ce juventistul Daniele Rugani a fost descoperit având coronavirus. Cele două echipe se întâlniseră în ultima etapă înainte de suspendarea campionatului în Italia,într-un meci cu porțile închise, câștigat la Torino cu 2-o de gazde.

Romelu Lukaku trăiește cu frică pandemia de coronavirus

După terminarea carantinei a primit acceptul clubului de a pleca în Belgia, la Bruxelles, acolo unde stă închis în cas, conform dispozițiunilor autorităților, împreună cu fiul său Romeo și cu mama, Adolphine.

ADVERTISEMENT

Lukaku a fost unul dintre cei mai vehemenți adversari ai continuării activității fotbalistice imediat ce pandemia a început să ia amploare, cerând stoparea imediată a competițiilor, pentru că sănătatea tuturor oamenilor este cel mai important lucru.

Urmează ca la carte toate indicațiile primite de la Antonio Conte

Acasă, masivul atacant belgian urmează extrem de conștiincios toate indicațiile primite de la stafful lui Antonio Conte. Exerciții la bicicletă, cu bandă elastică, specifice unui antrenament în spațiu închis, la care se adaugă camera hiperbarică, pentru oxigenarea mușchilor.

ADVERTISEMENT

Dieta este și ea urmată exact după planul stabilit de nutriționistul lui Antonio Conte, Lukaku reușind să reziste oricărei tentații, pentru a se păstra în formă pentru momentul în care se va relua fotbalul.

Conversează mult pe chat cu colegii de la echipa națională

Conversează mult pe chat, pe smarthpone cu alți jucători sau foști jucători, de exemplu britanicul Ian Wright, dar mai ales cu colegii de echipă națională cu care este bun prieten Kevin De Bruyne și Axel Witsel, cel căsătorit cu românca Rafaela Sabo.

ADVERTISEMENT

Recunoaște că viața fără antrenamente și fără meciuri este ciudată, pentru că ani de zile s-a obișnuit cu un anumit ritm, care acum îi lipsește foarte tare.

Pentru a-și feri mama iese foarte rar din casă

Însă principala lui grijă este să iasă cât mai puțin din casă, mărfurile de care are nevoie, le primește, de regulă, la domiciliu, prin comandă.

ADVERTISEMENT

Și asta nu pentru că s-ar teme de virus pentru el. Frica lui cea mare este mama Adolphine, care are diabet și care dacă se îmbolnăvește cu COVID 19 poate muri, așa cum s-a întâmplat cu multe persoane suferinde de această maladie.

ADVERTISEMENT