Life

Romeo Fantastik a ajuns la spitalul Victor Babeş! Ce se întâmplă cu manelistul:”Trecem şi peste asta”

04.06.2020 | 22:24
Romeo Fantastik a ajuns la spitalul Victor Babes Ce se intampla cu manelistulTrecem si peste asta
Romeo Fantastik trece prin momente dificile. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de manele din țara noastră trece prin momente dificile. Este vorba despre Romeo Cobzaru, cunoscut publicului larg sub numele de scenă Romeo Fantastik, care a ajuns de urgență pe mâna medicilor de la spitalul Victor Babeș din Capitală. Anunțul a fost făcut chiar de el, printr-un mesaj publicat joi seară pe rețelele de socializare.

Romeo Fantastik a ajuns la spital. Ce le-a transmis manelistul fanilor săi

La aflarea acestei vești, fanii s-au temut ca nu cumva idolul lor să fi căzut pradă noului coronavirus, maladia care a provocat în țara noastră 19.907 de cazuri de îmbolnăvire, dintre care și 1.305 decese. Chiar dacă nu a dorit să ofere mai multe detalii în privința problemelor sale de sănătate, manelistul și-a asigurat admiratorii că va reuși să depășească această cumpănă.

ADVERTISEMENT
Manelistul a ajuns de urgență la spital. Sursa foto: Facebook
Manelistul a ajuns de urgență la spital. Sursa foto: Facebook

Hau balaurii mei 😘 spital alea alea …. ultima fizzză 😂 de la atâta dulceață din partea voastră mi-a ajuns glicemia la 495🤪🤪🤪snt bne erea să …😂😂😂stați liniștiți… trecem și peste asta …. vă Pwp 😘”, a scris Romeo Fantastik pe contul personal de Facebook.

Imediat, prietenii din mediul virtual l-au bombardat cu întrebări, în speranța că vor reuși până la urmă să afle ce a pățit. „Ai băut aseară la salam, de te-a luat spitalu?”, l-a întrebat, unul dintre ei, mai în glumă, mai în serios, iar răspunsul cântărețului nu a întârziat să apară. „Doar apă”, i-a transmis acesta.

ADVERTISEMENT

Manelistul a dezvăluit marele secret: cum s-a ales cu celebra sa poreclă

Asta cu ”Regele sexului” mi se trage dintr-o întâmplare reală. Eram în Spania la o cântare și o fată a dorit să vadă ea ce și cum e cu mine, așa că a făcut un pariu cu cineva că ea în 5 minute mă extermină.

Oricum, se vorbea pe tema asta, ”cum o fi Romeo la pat?”. În fine, eu n-am știut de nimic și m-am dus cu ea și am petrecut vreo trei ore, timp în care am făcut-o de comandă, s-a îndrăgostit de mine, a avut șase orgasme.

ADVERTISEMENT

Detalii nu cred că vrei să știi. Dup-aia am fost invitat la emisiunea unui sexolog, unde am povestit faza asta de pomină și așa mi-a rămas numele.

Cum se apropie și de genul meu muzical și cum trăim într-o țară plină de regi (Regele Guță, Regele Nu-Știu-Cum), am zis să fie și un Rege al Sexului, nu?

ADVERTISEMENT

Porecla a prins prin 2004-2005, când am făcut piesa Sexy Bomba”, a povestit Romeo Fantastik în cadrul unei emisiuni televizate.

ADVERTISEMENT
Tags: