News

Romeo Popescu, previziune sumbră pentru următorii ani. Ce spune numerologul despre pandemie

29.08.2020 | 20:05
Romeo Popescu previziune sumbra pentru urmatorii ani Ce spune numerologul despre pandemie
Romeo Popescu, previziune sumbră pentru următorii ani. Ce spune numerologul despre pandemie. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Romeo Popescu, celebrul numerolog român, a dezvăluit la un post de televiziune că știa că anul acesta nu va fi unul bun augur pentru omenire, dar nu se aștepta la o pandemie. Bărbatul a declarat că cifrele pe care le avea i-au arătat acum ceva timp că în 2020 se va întâmpla ceva diferit.

Mai mult decât atât, numerologul a mai precizat la Antena 3 că pandemia de coronavirus de anul acesta va aduce schimbări nefaste pe o perioadă îndelungată de timp. Romeo Popescu este de părere că efectele și consecințele virusului din China se vor vedea circa 10 ani.

ADVERTISEMENT

„Este o perioadă mai dificilă acum și era normal să fie așa. Era normal ca în anul 2020 să se întâmple așa ceva”, a declarat numerologul în platoul emisiunii „De-a viața ascunselea”, potrivit sursei menționate anterior.

Romeo Popescu, despre pandemie și efectele nefaste ale acesteia

„Eu nu știam dacă o să se întâmple ceva care va ține de sănătate, dar știam că se va întâmpla ceva. Am ieșit dintr-o paradigmă în care niște cifre și-au făcut treaba și de acum încolo nu mai sunt prezente atât de puternic.

ADVERTISEMENT

2010 – 2019 a fost o decadă în care cifra 1 a mai fost prezentă și și-a mai făcut de cap ca înainte, până în 1999.

Din 2020 până în 2100 cifra 1 nu prea își mai face apariția, deci se va schimba ceva și va veni dominația lui 2”, a explicat numerologul.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Romeo Popescu a mai subliniat faptul că în perioada 2020 – 2029 omenirea va suferi schimbări importante. Mai exact, întreaga lume va avea parte de „altceva” decât ce a fost până în momentul în care COVID-19 și-a făcut apariția.

„Și 10 ani de zile, 2020 – 2029, o să fie altceva decât ce a fost până acum. Nu știam că toată lumea o să intre în pandemie, dar știam că se vor schimba lucrurile total”, a completat acesta.

ADVERTISEMENT