Fotbal intern

Romeo Surdu vrea să revină în Liga 1 Betano! ”Am ceva discuţii”

30.12.2018 | 10:50
Romeo Surdu vrea sa revina in Liga 1 Betano Am ceva discutii
ADVERTISEMENT

Atacantul Romeo Surdu și-a încheiat contractul cu formația Milsami Orhei din Republica Moldova și vrea să revină în Liga 1 Betano. Fostul jucător al echipelor FCSB, Rapid și CFR Cluj a anunțat că are discuții cu cluburi din România, dar așteaptă noul an pentru a lua o decizie.

”M-am întors în România, am terminat contractul cu Milsami. Le mulţumesc celor de acolo pentru tot ce am făcut împreună. Vreau să revin în România, vreau să revin chiar în Liga 1 şi să le arăt celor din fotbalul românesc că încă pot şi că încă se poate. Am ceva discuţii, tatonări, dar acum sunt sărbătorile şi toată lumea are treabă cu mâncăruri, băuturi şi e mai dificil acum. După sărbători cu siguranţă vom intra în mai multe discuţii”, a declarat fotbalistul pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT
Romeo Surdu salută galeria echipei Rapid
Romeo Surdu salută galeria echipei Rapid

Romeo Surdu vrea să revină în Liga 1 Betano: ”L-am felicitat pe Mihai Teja”

Înainte de a reveni în Liga 1 Betano, Romeo Surdu a vorbit despre schimbarea lui Nicolae Dică de la FCSB și numirea lui Mihai Teja: ”Eu am rămas ataşat de toate echipele. Eu pe unde am fost, am lăsat loc de bună ziua. Am văzut ce se întâmplă la FCSB, l-am şi felicitat pe Mihai Teja. Îmi pare rău de Dică, pentru că, din punctul meu de vedere, a făcut o treabă foarte bună, cu presiunea care e acolo şi nu pot să le urez la amândoi decât multă baftă”.

”CFR începe să fie echipă de tradiţie. Îmi pare rău de Rapid, îmi pare rău de Dinamo, echipele care se băteau an de an la campionat, la cupele europene. E păcat, pentru că trebuie să se ridice”, a spus Romeo Surdu în încheiere.

ADVERTISEMENT

Mihai Teja a fost prezentat oficial la FCSB, acolo unde l-a înlocuit pe Nicolae Dică după înfrângerea din meciul cu CFR Cluj. Deși nu a trecut prea mult timp de la demiterea sa, Dică a anunțat că se află în negocieri cu un club din Liga 1 Betano.