Fotbal intern

Romera Navarro și-a anunțat plecarea de la Dinamo! ”Mulţumesc celor mai buni fani”

03.06.2018 | 15:48
Romera Navarro sia anuntat plecarea de la Dinamo Multumesc celor mai buni fani
ADVERTISEMENT

Fundașul Jose Antonio Romera Navarro și-a anunțat plecarea de la Dinamo București printr-o postare făcută pe contul de Instagram. Spaniolul se află la final de contract cu echipa antrentă de Florin Bratu și nu a primit ofertă de prelungire a înțelegerii.

”E timpul să spun la revedere, e sfârşitul perioadei mele ca fotbalist al lui Dinamo. Au fost doi ani minunaţi, în care am întâlnit mari jucători şi mi-am făcut prieteni foarte buni pe teren şi în afara terenului”, a scris Romera Navarro pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Fundașul spaniol Jose Antonio Romera Navarro și-a anunțat plecarea de la Dinamo București
Fundașul spaniol Jose Antonio Romera Navarro și-a anunțat plecarea de la Dinamo București

Romera Navarro și-a anunțat plecarea de la Dinamo: ”Mi-aş fi dorit ca acest sezon să fie diferit”

”Sunt foarte mândru şi recunoscător pentru că mi-a fost oferită şansa de a apăra tricoul lui Dinamo. Mi-aş fi dorit ca acest sezon să fie diferit, dar în mintea mea vor rămâne doar amintirile frumoase. Ca să închei, aş vrea să spun mulţumesc celor mai buni fani pe care i-am avut vreodată. M-aţi făcut să mă simt special, iar suportul vostru a fost nemaivăzut. Atmosfera creată de voi şi cântecele voastre vor rămâne pentru totdeauna în mintea mea. Mulţumesc, dinamovişti!”, a mai scris fundașul spaniol.

Jose Antonio Romera Navarro a jucat ultima dată pentru Dinamo București la 30 martie, atunci când trupa lui Florin Bratu a fost învinsă, acasă, cu scorul de 2-1, de Juventus București.

ADVERTISEMENT

Fundașul dreapta spaniol a venit la Dinamo București în vara anului 2016, iar după un an a semnat prelungirea înțelegerii pentru încă un sezonRomera Navarro a jucat 68 de meciuri pentru ”câini” și a înscris un gol.