Fotbal intern

Romică Paşcu a DESCOPERIT de unde a venit PROBLEMA cu BANII daţi după ultima etapă! “Voi avea o discuţie personală cu ei”

Una dintre echipele retrogradate în Liga 2 şi aflată în situaţia să nu se înscrie în noul sezon este FC Braşov. Problemele financiare sînt mai vechi, încă din 2014, astfel că din martie...
13.06.2015 | 09:10
Romica Pascu a DESCOPERIT de unde a venit PROBLEMA cu BANII dati dupa ultima etapa Voi avea o discutie personala cu ei

Una dintre echipele retrogradate în Liga 2 şi aflată în situaţia să nu se înscrie în noul sezon este FC Braşov. Problemele financiare sînt mai vechi, încă din 2014, astfel că din martie 2015 clubul a intrat in insolvenţă. Romică Paşcu, consilierul patronului Ioan Neculaie, spune ca acesta poate continua să ajute echipa şi în Liga 2, dar numai cu un ajutor din partea Primăriei şi a Consiliului Judeţean.

 “Mă Romică, unde merge mia merge şi suta!»”

“Am avut o discuţie cu domnul Neculaie dacă mai ţine sau nu echipa. Mi-a spus aşa, «Mă Romică, unde merge mia merge şi suta!». I-am spus că un an în Liga 2 ne-ar costa între 600 şi 800 de mii de euro. Sigur, doreşte un ajutor din partea Primariei şi a Consiliului Judeţean, că şi aşa vin alegerile. Mai mult, am vorbit şi cu preşedintele Ligii a doua (n.red. – Auraş Braşoveanu), un băiat deştept, care mi-a spus că va propune să se voteze o singura serie. Sigur, aceasta va fi foarte atractivă din acest punct de vedere, iar echipele vor avea parte de nişte sume de bani în plus. La Braşov va fi şi un alt preşedinte, că eu nu mai am vîrsta necesară. Cel mai bun preşedinte ar fi un om de afaceri şi cred că domnul Dochiţa Vasile, fostul preşedinte de la Sfîntul Gheorghe, este cel mai potrivit”.

EURO 2016. Miză uriaşă! Locul 6 în lume, cap de serie pentru Mondial!

“Tîmpeniile cu banii au plecat de la Digi, voi discuta personal cu ei, prima a fost data pentru că am bătut Viitorul”

“Legat de Gaz Metan Mediaş, le-am spus celor din conducerea lor că ei au retrogradat pentru că nu ne-au bătut, au venit la egal. Eu am dat mîna cu jucătorii, n-am nimic cu ei. La 1-0 pentru noi eram peste ei şi peste Chiajna dacă pierdea cu Petrolul. O tîmpenie că s-a dat bani de la Chiajna către Braşov, iar în acest sens voi avea o discuţie personală cu cei de la Digi, că de acolo au plecat toate aceste tîmpenii. Prima aceea am primit-o pentru că am bătut pe Viitorul. Iar eu le promisesem, înaintea meciului cu Hagi, le-am spus că le dau 5.000 de euro doar dacă bat şi pe Mediaş. Dacă rămîneam în Liga 1 le mai dădeam încă 2.500 de euro”, a declarat Romică Paşcu la “Trafic sport”, emisiune realizată de Horaţiu Sima la Sport Total FM.

Tags: