Life

Romică Țociu a semnat cu Antena 1 și participă la America Express. Cu ce femeie face echipă

Romică Țociu a semnat cu Antena 1 și participă la America Express. Cu cine va face acesta echipă pentru emisiunea de la Antena 1.
17.05.2023 | 15:29
Romica Tociu a semnat cu Antena 1 si participa la America Express Cu ce femeie face echipa
Romică Țociu participă la America Express. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Romică Țociu a semnat cu Antena 1 în mod oficial și va participa la America Express. Acesta va merge în echipă cu o femeie mult mai tânără.

Romică Țociu participă la America Express

Romică Țociu este, conform Cancan, unul dintre participanții de anul viitor de la emisiunea America Express. Acesta va pleca în aventura vieții sale alături de o tânără cu 40 de ani mai mică decât el, anume fiica lui. Astfel, Romică Țociu va face echipă cu Daria, fiica sa.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Romică Țociu nu este la primul contact cu lumea televiziunii, pentru că a mai apărut și la alte show-uri de la noi din țară.

Romică Țociu va petrece câteva luni foarte intense în America Express în destinații periculoase unde trebuie să se descurce pe cont propriu și fără bani.

ADVERTISEMENT

Sezonul nou America Express va apărea abia în 2024 astfel că mai avem de așteptat până la acel moment. Suma de bani pusă în joc și în acest an va fi una pentru care echipele merită să lupte.

Alte nume sonore care vor participa la America Express sunt Iulia Albu și iubitul ei. Iulia Albu revine astfel în același concept de emisiune, doar că de această dată din poziția de concurentă. În trecut, Iulia Albu a participat în calitate de invitat și la ASIA Express în anul 2021.

ADVERTISEMENT

Ce concurenți vor mai participa la America Express

Tot la America Express 2024 vor participa și Tavi Clonda și Gabriela Cristea. De asemenea, în aventura vieții lor vor merge și Roxana Ciuhulescu și soțul ei.

De altfel, aceasta a declarat încă dinainte de a decide să participe e că dacă ar fi să participe la o astfel de emisiune ar merge cu siguranță cu soțul ei.

ADVERTISEMENT

„Fiecare face câte un compromis în momentul în care se duce la o asemenea emisiune. Dacă aș merge la un show gen America Express, m-aș duce doar cu soțul meu. Nu cu altcineva. Cu siguranță aș face față”, a spus Roxana Ciuhulescu pentru CANCAN.RO.

Tot la America Express vor mai merge și copiii Andreei Esca. Alexia și Aris Eram ar merge și ei în aventura din America de Sud.

ADVERTISEMENT
Tags: