Life

Romică Țociu și Adriana Trandafir, momentul adevărului în culisele Te cunosc de undeva. Cine e mai bogat

01.04.2021 | 12:45
Romica Tociu si Adriana Trandafir momentul adevarului in culisele Te cunosc de undeva Cine e mai bogat
ADVERTISEMENT

Romică Țociu și Adriana Trandafir au răspuns unei provocări de zile mari în culisele Te cunosc de undeva. Cei doi actori au participat la un quiz în urma căruia și-au dat seama cât de bine se cunosc unul pe celălalt.

Reporterița de la Antena 1 le-a pus o serie de întrebări celor doi artiști, iar aceștia trebuiau să arate cu degetul cine este vizat de acele întrebări.

ADVERTISEMENT

Cine e cel mai bogat dintre cei doi? Cine se plânge mai des la filmări? Cine are o voce mai bună? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care Romică Țociu și Adriana Trandafir au răspuns la filmări.

Romică Țociu și Adriana Trandafir, test de cunoaștere în culisele Te cunosc de undvea

Adriana Trandafir este mai leneșă și mai tipicară când vine vorba despre personajele pentru care trebuie să muncească, în timp ce Romică Țociu este ceva mai silitor. La ultima întrebare, cine are mai mulți bani, a ieșit la iveală că Adriana Trandafir ar fi mai bogată decât Romică Țociu.

ADVERTISEMENT

Cei doi actori formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Te cunosc de undeva. Carisma și umorul de care au dat dovadă i-a cucerit definitiv pe telespectatori, iar experiența de la Antena 1 le-a demonstrat tuturor cât de mare este talentul lor.

Romică și Adriana sunt prieteni și în afara filmărilor, căci se cunosc de o viață întreagă mai ales că au împărțit de multe ori scena teatrului.

ADVERTISEMENT

Nu e totul roz în culisele emisiunii

Chiar dacă show-ul pe care îl vedem cu toții la televizor este impecabil, există și mici ciondăneli în culise, cum este și firesc, de altfel.

Adriana și Romică au vorbit la un moment dat despre ce se întâmplă în spatele camerelor de luat vederi și cum are loc tot procesul de filmare al unei gale Te cunosc de undeva.

ADVERTISEMENT

„Masă spartă, pahar nu, pentru că nu suntem atât de prieteni, nu ne iubim atât de mult. Între noi bineînțeles că au mai fost (n.r. ciondăneli). (…) Mirela e o contracanditată, e foarte talentată. Și colegele noastre Ana și Raluka sunt foarte bune și Emilia”, a spus la un moment dat Romică Țociu la Antena Stars, întrebat dacă totul e atât de roz în emisiune pe cât pare.

 

ADVERTISEMENT