Life

Romică Țociu și Cornel Palade, de la prietenie la certuri. De la ce pleacă disputele dintre ei

Romică Țociu și Cornel Palade formează una dintre „echipele” de comedianți care ne înseninează vieților de ani buni, dar cum se înțeleg, de fapt, în spatele camerelor?
24.11.2021 | 17:38
Romica Tociu si Cornel Palade de la prietenie la certuri De la ce pleaca disputele dintre ei
Romică Țociu și Cornel Palade, adevărul despre prietenia lor. De ce se ceartă. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Îi leagă o prietenie strânsă și de lungă durată și nimeni nu a auzit că ar fi fost implicați în vreun scandal. Actorii au spus acum de la ce se ceartă și cum trec peste neînțelegeri.

Partea financiară nu a fost niciodată motiv de dispută între foștii concurenți de la „Te cunosc de undeva!” pentru că limitele sunt bine stabilite în acest sens.

ADVERTISEMENT

Micile certuri și discuții dintre Romică Țociu și Cornel Palade au întărit de-a lungul anilor prietenia lor, care este una neîntreruptă pe scenă.

Romică Țociu și Cornel Palade, adevărul despre prietenia lor. De ce se ceartă

„De certat… Există peste tot, în toate cuplurile, există certuri. Nu ne-am certat niciodată pe bani, pentru că lucrurile sunt foarte simple la noi.

ADVERTISEMENT

De fiecare dată, el numără banii de trei ori, pentru că e sigur că i-am tras din ei. Ne-am ciondănit pe lucruri minore. 

Noi nu ne-am certat niciodată, pentru că noi am realizat că cel mai important lucru în cariera noastră este să fim în confort și a contat mai mult publicul pentru noi”, a dezvăluit Romică Țociu în cadrul emisiunii „Teo Show”.

ADVERTISEMENT

Partenerul de scenă al actorului recunoaște că au fost discuții și din alte puncte de vedere, care au legătură mai mult cu viața personală.

Romică Țociu și Cornel Palade, dispută de la o femeie. Cine este ea

Vedeta de la Antena 1, Romică Țociu, s-a supărat destul de rău la un moment dat pentru că i se părea că soția sa, Nicoleta, este invitată mult prea des la dans de cunoscutul său partener de scenă.

ADVERTISEMENT

„El numără banii și greșește întotdeauna, la mine pune mai puțin. Așa e regula. L-am întrebat de ce nu greșește mai mult. Dacă ar fi mai mult, îi număr și nu zic nimic. (…) Putem să spunem că ne-am certat de la o femeie.

Ne-am certat de la nevastă-ta, pentru că am invitat-o la dans și mi-ai reproșat că prea o invit la dans mereu”, a completat Cornel Palade, în aceeași emisiune de la Kanal D.

Așa cum era de așteptat Romică Țociu l-a contrazis pe actor și a menționat că este vorba de perioada în care partenera sa de viață îl născuse pe fiul lor, Cătălin. Bebelușul ar fi semănat cu Cornel Palade.

 

ADVERTISEMENT