ADVERTISEMENT
Life

Romică Țociu, declarație surprinzătoare despre propria mamă. Cum i-a marcat copilăria

Autor: Alexa Serdan | 01.04.2021 | 17:33
Romică Țociu, declarație surprinzătoare despre propria mamă. Cum i-a marcat copilăria
Romică Țociu, declarație surprinzătoare despre propria mamă. Cum i-a marcat copilăria. Sursa foto: Instagram.com

Romică Țociu a făcut o declarație surprinzătoare despre propria mamă, dar și cum i-a marcat copilăria femeia care l-a adus pe lume. Concurentul de la „Te cunosc de undeva!” a mărturisit ce amintiri are din perioada în care era copil. 

ADVERTISEMENT

Vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit sincer despre copilăria petrecută la Craiova, acolo unde locuiește în continuare mama sa. Actorul este foarte fericit că femeia trăiește înconjurată de rude și de amintiri, nedorind să plece din locul natal.

Participantul de la Antena 1 a mărturisit că a trecut prin multe greutăți în copilărie, mama sa având reguli foarte stricte, care l-au marcat. Romică Țociu făcea adesea prostii când era la liceu și de fiecare dată acestea ajungeau la urechile figurii materne.

Romică Țociu, despre mama sa. Ce lucruri a învățat de la ea

„Cel mai frumos lucru este că mama trăiește. Mama mi-a spus să n-o iau din Craiova, acolo sunt toate amintirile ei, toate rudele care încă mai trăiesc. Mă bucur că e sănătoasă. 

ADVERTISEMENT

Ceea ce nu poate uita celebrul actor este severitatea cu care a fost crescut de mama sa: „Mama a fost foarte dură cu mine. Eram încă puști și obișnuiam să mai ies cu fete, dar ea venea după mine țipând să mă duc acasă.

Dacă cumva făceam vreo prostie la liceu, care era aproape de spitalul mamei, venea într-un suflet la liceu”, a povestit Romică Țociu în emisiunea Cultour de la Happy Channel.

Actorul a înțeles regulile și măsurile mamei sale abia destul de târziu, însă spune că de la ea a învățat ce înseamnă respectul și bunătatea. Vedeta știe că părintele său îi dorește tot binele din lume, lucru pentru care îi mulțumește adesea.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, concurentul de la „Te cunosc de undeva!” are bunătate și de la soția sa, Nicoleta, care a știut să-i fie aproape în toate momentele grele ale vieții și l-a sprijinit atunci când a avut cea mai mare nevoie.

„Bunătate pe care o are și Nicoleta, soția mea. Cred că mama ar fi vrut să mă iubească mai mult sau să-mi arate mai mult decât a reușit, dar vremurile erau destul de grele”, a completat Romică Țociu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT