Life

Romică Țociu, îndurerat de vestea morții lui Alexandru Arșinel: ”Este o pierdere. Îi port respect toată viața”

Actorul Romică Țociu a fost vizibil marcat de vestea morții lui Alexandru Arșinel, fost coleg de scenă cu mai mulți ani în urmă.
29.09.2022 | 21:41
Romica Tociu indurerat de vestea mortii lui Alexandru Arsinel Este o pierdere Ii port respect toata viata
Romică Țociu și Alexandru Arșinel au colaborat la un moment dat. Foto: hepta.ro, facebook.com/romica.tociu.14 – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Contactat de telefonic de jurnaliștii FANATIK, Romică Țociu a punctat că moartea lui Alexandru Arșinel reprezintă o pierdere grea pentru teatrul și filmul românesc.

Romică Țociu resimte golul lăsat de moartea lui Alexandru Arșinel

Îmi pare rău. Dumnezeu să-l odihnească! Este o pierdere. L-am respectat și îl respect. Îi port respect toată viața. Este Alexandru Arșinel…”, a declarat Romică Țociu, care formează un cuplu umoristic cu Cornel Palade.

ADVERTISEMENT

În același context, precizăm că artista pe care chiar Alexandru Arșinel a lansat-o în lumina reflectoarelor, Mirela Vaida, a fost şocată din cauza decesului actorului de comedie.

De asemenea, printre cei care au acuzat în plin vestea dispariției actorului se numără și vedeta de la Kanal D, Dan Negru. Acesta a spus că odată cu decesul lui Alexandru Arșinel, ”televiziunea pierde o lume pe care nu mai are cu cine să o înlocuiască”.

ADVERTISEMENT

Amintim că vestea morții lui Alexandru Arșinel a fost confirmată pentru FANATIK de Bogdan, unul dintre cei doi fii ai actorului de comedie. Încă de la jumătatea lunii septembrie, starea de sănătate a lui Arșinel s-a agravat.

Ultima mare dorință a actorului

Pe lângă problemele cu rinichii, actorul avea și probleme cardiace. În acest context, el a fost internat la Spitalul Universitar din București, dar în urmă cu șapte zile, starea lui Alexandru Arșinel s-a înrăutățit.

ADVERTISEMENT

Puși în fața acestei situații, medicii au decis să îl transfere la Terapie Intensivă. Starea lui a fost agravată și de o pneumonie. Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor depuse, organismul actorului a cedat.

Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct

ADVERTISEMENT

(…) Doresc să îmi mai invit doi, trei colegi la un spectacol la Dolhasca, apoi să mă retrag. Dar nu în altă parte o să fac retragerea, doar la Dolhasca pot să o fac”, spunea Alexandru Arșinel în urmă cu doar câteva luni.

 

 

ADVERTISEMENT