Life

Romică Țociu și Carmen Chindriș, în lacrimi la Te cunosc de undeva: „Am multe pe suflet”

Romică Țociu și Carmen Chindriș au avut un moment emoționant la Te cunosc de undeva, în timpul repetițiilor. Cei doi parteneri de scenă au izbucnit în lacrimi.
17.06.2022 | 15:33
Romica Tociu si Carmen Chindris in lacrimi la Te cunosc de undeva Am multe pe suflet
Romică Țociu și Carmen Chindriș la Te cunosc de undeva. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Romică Țociu și partenera lui de la Te cunosc de undeva au împărtășit un moment emoționant. Aceștia au început să lăcrimeze după o discuție avută la repetiții.

Romică Țociu și Carmen Chindriș, în lacrimi la Te cunosc de undeva

Romică Țociu și Carmen Chindriș au izbucnit în lacrimi în timpul repetițiilor de la Te cunosc de undeva. Totul are legătură cu personajele pe care cei doi trebuie să le interpreteze în următoarea ediție.

ADVERTISEMENT

Personajele pe care trebuie să le aducă la viață Romică Țociu și Carmen Chindriș sunt Nat King Cole și Natalie Cole, tată și fiică.

„O piesă nemuritoare şi un videoclip în care, cu ajutorul tehnologiei, în 1991, a fost realizat un duet memorabil, dar totodată imposibil între Natalie şi tatăl său, Nat, care, din nefericire, nu mai era atunci în viată!”, a spus Romică Țociu.

ADVERTISEMENT

Este vorba, de fapt, despre un duet care nu ar fi putut avea loc din moment ce tatăl artistei era mort la acea vreme.

Tocmai din cauza acestui lucru, s-a ajuns la o discuție despre părinți și despre pierderea acestora.

ADVERTISEMENT

Aflați la repetițiile de actorie, Adriana Trandafir a vorbit cu cei doi despre părinții lor. Atunci a izbucnit în lacrimi Carmen Chindriș, care a dezvăluit că doar mama ei mai este în viață, în timp ce tatăl său s-a stins.

“E momentul tău, e momentul vostru. Îți trăiesc părinții, nu?“, a întrebat Adriana Trandafir la cursurile de actorie.

ADVERTISEMENT

 „Doar mama mai trăiește, tata nu!”, a răspuns, cu lacrimi în ochi, partenera lui Romică Țociu de la Te cunosc de undeva.

De ce s-a emoționat Romică Țociu: „M-a sensibilizat”

La rândul său, și Romică Țociu s-a emoționat atunci când a văzut că partenera sau de la Te cunosc de undeva a devenit atât de emotivă.

Tocmai de aceea, actorul a spus că o „adoră” pe Carmen Chindriș și a mărturisit că l-a sensibilizat reacția ei.

„Eu, azi, pot să zic că o ador pe Carmen. M-a sensibilizat și pe mine, pentru că am multe pe suflet!“, a spus Romică Țociu.

ADVERTISEMENT