Life

Romina Geczi se alătură competiției Survivor România 2021. Cine este noua Războinică

27.02.2021 | 17:22
Romina Geczi se alatura competitiei Survivor Romania 2021 Cine este noua Razboinica
ADVERTISEMENT

Romina Geczi este o noua concurentă la Survivor România. Ea s-a alăturat aventurii din jungla Republicii Dominicane în această săptămână și o să facă parte din echipa Războinicilor.

Tânăra a debutat în cadrul show-lui în ediția din seara zilei de joi, 25 februarie. Blonda are 35 de ani și locuiește la Timișoara.

ADVERTISEMENT

Patru oameni au răspuns pozitiv provocării Survivor România. Trei dintre aceștia au intrat în echipa albastră.  Szidonia Szasz și Marius Crăciun sunt ceilalți doi Războinici, în timp ce în echipa Faimoșilor a ajuns doar Andreea Antonescu.

Romina Geczi se alătură competiției Survivor România 2021. Cine este noua Războinică

„Am ales Survivor pentru că îmi place adrenalina, imi plac provocările. Cred că cea mai mare provocare ar fi lipsa hranei, care mă gândesc că este pentru toată lumea”, a declarat tânăra.

ADVERTISEMENT

Romina nu crede că o să întâmpine probleme: „Sper să mă adaptez cât se poate de repede, deși nu cred că este vreo problemă în acest sens”.

Blonda de 35 de ani spune că s-a alăturat acestei competiții pentru că avea nevoie de un restart. Ea a adăugat că este suficient de puternică încât că poată depăși orice obstacol, lucru dovedit de greutățile întâmpinate până acum pe parcusul vieții, scrie Kanal D.

ADVERTISEMENT

De profesie, Romica Geczi este maseur și instructor spinning. Ea a locuit pentru o perioadă de cinci ani în Cipru. Tânăra se consideră suficient de motivată încât să poată face față cu brio provocărilor din jungă, chiar dacă nu a făcut sport de performanță. Este de părere că va reuși să aducă puncte importante echipei și chiar să câștige compețiția.

Femeia iubește sportul și tocmai din acest motiv și-a obținut licența de intructor de spinning. Ea este convinsă că poate lupta cot la cot cu ceilalți concurenți, chiar dacă unii dintre ei sunt sportivi cu un palmares însemnat.

ADVERTISEMENT

Dintre cei patru concurenți care s-au alăturat competiției, trei au ajuns în echipa Războinicilor. Aceștia așteptau cu nerăbdare sosirea unor forțe proaspete, având în vedere că au pierdut oameni de valoare, pe Marilena și Alin Sălăjean. De cealaltă parte, Faimoșii nu au fost foarte încântați de noua concurentă, Andreea Antonescu, iar unele voci au declarat că au fost dezavantajați.

ADVERTISEMENT