Life

Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, dezvăluire despre Ion Țiriac: “E singurul român care își permite asta”

Ce a spus Romina Gingașu despre Ion Țiriac. Dezvăluirea pe care a făcut-o soția celebrului miliardar italian Piero Ferrari.
21.03.2023 | 11:52
Romina Gingasu sotia miliardarului Piero Ferrari dezvaluire despre Ion Tiriac E singurul roman care isi permite asta
Ce a spus Romina, soția lui Piero Ferrari, despre Ion Țiriac. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, a făcut o dezvăluire despre Ion Țiriac. Românca a lucrat la compania Bombardier, ajungând astfel să-l cunoască pe fiul lui Enzo Ferrari.

Romina Gingașu, dezvăluire despre Ion Țiriac. Ce a spus soția lui Piero Ferrari

Românca l-a cunoscut pe celebrul miliardar italian în urmă cu șapte ani, iar nunta celor doi a avut loc în 2021. Evenimentul a fost organizat la Capri, în 2021, și a fost unul foarte discret.

ADVERTISEMENT

Romina Gingașu (31 de ani) l-a întâlnit pe Piero Ferrari (77 de ani) în perioada în care lucra la compania Bombardier și se ocupa de vânzarea de avioane private. Românca a urma Academia Tehnică Militară, după care a intrat în universul Formulei 1.

La început, Rominei i-a fost foarte greu să se obișnuiască cu stilul de viață al partenerului ei de viață, dar lucrurile s-au schimbat pe parcurs. În acest moment, românca îi este recunoscătoare lui Piero Ferrari pentru tot.

ADVERTISEMENT

“Ca femeie este foarte important ce mesaj transmiți. Prin codul vestimentar, prin comportament și prin limbaj. Atunci, lucrurile astea se dezvoltă în ani și în timp. Evident, le aveam deja după o școală militară. Știam cum să interacționez.

Am fost mereu o persoană sociabilă și asta m-a ajutat foarte mult în Bombardier. Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață, însă a durat cam 3-4 ani să mă acomodez.

ADVERTISEMENT

La început nici nu aveam garderoba pentru ce întâlniri avea el. Eu eram mereu în sacou și cămașă și Ferrari mi-a deschis o lume la care nici nu visam. Și îi mulțumesc pentru asta”, a declarat soția lui Piero Ferrari, potrivit digisport.ro.

Soția miliardarului a fost întrebată dacă a vândut vreodată un Bombardier vreunui român. Romina Gingașu a mai spus că singurul român care își permite un astfel de avion, din punct de vedere financiar, este Ion Țiriac.

ADVERTISEMENT

“Singurul român care deține un Bombardier este domnul Țiriac. Și este singurul român care își permite. Restul, scuze… Din punct de vedere financiar, legal”, a mai spus Romina Gingașu.

Romina Gingașu vine în țara natală la fiecare 2-3 luni. De Paște, aceasta vrea să-l ia cu ea și pe Piero Ferrari. Printre planurile celor doi se numără și vizitarea Castelului Bran.

ADVERTISEMENT