Life

Romina, nevasta româncă a boss-ului Piero Ferrari, dezvăluiri în premieră: „După un an de insistențe, m-a cerut de soție”

Romina Ferrari, nevasta lui Piero Ferrari, a vorbit pentru prima oară despre relația cu celebrul miliardar italian, dezvăluind ce rol are ea în gestionarea acestui brand renumit.
18.07.2022 | 16:49
Romina nevasta romanca a bossului Piero Ferrari dezvaluiri in premiera Dupa un an de insistente ma cerut de sotie
Romina Ferrari, căsătorită cu miliardarul companiei Ferrari. Foto: wowbiz.ro
ADVERTISEMENT

Romina, românca măritată cu Piero Ferrari, a vorbit despre contribuția ei la afacerea marelui magnat italian și cum a trecut de la ingineria aviatică la a se ocupa de piloții de Formula 1 și una din cele mai puternice fundații lansate de răposatul Enzo Ferrari.

Romina Ferrari, de 6 ani alături de Piero

Romina Gingașu l-a cunoscut pe Piero în urmă cu 6 ani, însă abia anul trecut cei doi au făcut marele pas, și anume s-au căsătorit. Romina a devenit doamna Ferrari în Capri, nunta fiind una cât s-a putut de discretă.

ADVERTISEMENT

Nevasta marelui boss de la Ferrari a făcut o serie de dezvăluiri, în premieră, într-o intervenție în direct în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

Romina a spus că îl urmează îndeaproape pe soțul ei și se implică în renumita firmă atât cât i se permite. Femeia a mărturisit că i-a fost destul de greu la început să se acomodeze cu viața tumultuoasă a afaceristului, dar avea o oarecare experiență privind tipul de agitație cu care deja s-a obișnuit, căci și ea a trecut prin niște joburi destul de solicitante.

ADVERTISEMENT
Boss-ul de la Ferrari i-a salutat pe români prin intermediul emisiunii lui Cătălin Măruță. Foto: PRO TV

„Formula 1 e un sport mult mai complicat decât ceea ce pare”

„După un an de insistențe în care am încercat să îi vând un avion, m-a cerut de soție. Mă implic atât cât îmi este permis și cât pot. Susțin piloții, îi văd destul de des, la mine acasă, la curse. Formula 1 e un sport mult mai complicat decât ceea ce pare.

Față de ce se vede, în spate sunt 1.200 de ingineri. Noi mergem la curse. Deja totul este ca o muncă pentru noi. Piero se duce cu inginerii. Eu stau și vorbesc cu piloții, cu sponsorii”, a declarat Romina Ferrari despre implicarea ei în afacerea lui Piero, la PRO TV.

ADVERTISEMENT

„Eu am ieșit din aviație, pentru că nu puteam să fac față la tot. Am ales ca în momentul de față să iau o responsabilitate foarte mare. Mă ocup de fundația înființată acum 40 de ani de Enzo Ferrari”, a mai zis Romina.

Romina Gingașu a mai mărturisit că soțului ei îi place destul de mult România. În țara noastră vine de vreo două-trei ori pe an.

ADVERTISEMENT

Nevasta lui Piero Ferrari a absolvit cu brio Academia Tehnică Militară, fiind specializată în ingineria motoarelor de avion.

Și-a făcut mai mult contacte în aviația privată încă de când era studentă. În paralel cu Academia, lucra pentru o companie americană care oferea servicii VIP de zboruri.

 

ADVERTISEMENT