Fotbal international

Romina, sora lui Emiliano Sala, mesaj emoţionant după moartea fotbalistului. “Sufletul tău va străluci pentru totdeauna!” Foto

08.02.2019 | 10:17
Romina sora lui Emiliano Sala mesaj emotionant dupa moartea fotbalistului Sufletul tau va straluci pentru totdeauna Foto

Romina, sora lui Emiliano Sala, a postat un mesaj emoţionant pe contul său de Instagram după moartea fotbalistului. Un trup neînsufleţit a fost scos la suprafaţă din epava avionului căzut în Canalul Mânecii, iar acesta îi aparţine fostului jucător de la FC Nantes care semnase cu Cardiff City.

Romina Sala a postat o fotografie în care apare Emiliano Sala, iar alături a adăugat un comentariu pentru argentinian. Tânăra a dorit să îi transmită fostului fotbalist că îl va purta în suflet pentru tot restul vieţii.

Mesajul emoţionant postat de Romina Sala după moartea lui Emiliano

Sufletul tău va străluci pentru totdeauna și astfel îmi va lumina existență. Te iubesc, frățiorul meu”  este mesajul postat de Romina, sora lui Emiliano Sala, pe contul ei de Instagram.

Epava avionului în care se aflau fotbalistul Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson a fost găsită, duminică, pe fundul Canalului Mânecii. Dacă trupul neînsufleţit al argentinianului a fost găsit în aeronavă şi o să ajungă la familie în cel mai scurt timp, despre pilot, englezii nu au specificat încă nimic.

Romina Sala

Nu mai sunt bani pentru a recupera avionul din apele Canalului Mânecii

Avionul de tip Piper Malibu a dispărut pe 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii. Emiliano Sala se întorcea la Cardiff pentru a se alăura echipei care l-a transferat de la FC Nantes cu 20 de milioane de euro. Emiliano Sala călătorise de la Cardiff la Nantes cu acelaşi avion pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Pentru căutarea lui Emiliano Sala s-au cheltuit mai bine de 300.000 de euro. După ce trupul neînsufleţit al fotbalistului a fost recuperat, s-a anunţat că nu mai sunt fonduri pentru aducerea la suprafaţă a epavei avionului, lucru foarte important pentru a se putea stabili cu precizie motivul care a dus la prăbuşirea avionului.