Life

Rona Hartner a primit analizele medicale pentru a afla dacă a scăpat definitiv de cancer: „Timp de cinci ani trebuie să fac asta”

18.06.2020 | 18:39
Rona Hartner a primit analizele medicale pentru a afla daca a scapat definitiv de cancer Timp de cinci ani trebuie sa fac asta
ADVERTISEMENT

Rona Hartner este din nou o femeie fără griji! Artista stabilită în Franța alături de partenerul ei, Herve, a povestit că rezultatele ultimelor analize indică un lucru clar: a scăpat de cancer!

Rona Hartner nu mai are cancer

Ultimii ani au fost destul de dificili pentru Rona din cauza problemelor pe care le-a avut la colon și ficat. Vedeta a respectat cu sfințenie indicațiile doctorilor, iar rezultatele au început să se vadă. Acum, vedeta nu mai are cancerul la colon.

ADVERTISEMENT

Vedeta a intervenit prin videocall în direct la Teo Show, emisiune unde a dat vestea cea mare: este sănătoasă tun, însă 5 ani de acum înainte va fi nevoită să fie de zece ori mai atentă la tot ceea ce face, căci este sub supraveghere medicală.

„Nu am vrut să intrăm în angoasa asta cu coronavirusul”

„Suntem bine, nu mai am nimic. Sunt curată”, a spus Rona zâmbind.

„Timp de cinci ani trebuie să fac asta, să mă urmăresc. Au ieșit ultimele ecografii cum că nu mai am niciun fel de cancer și nici metastaze. Sunt beton. În rest, suntem bine. Noi nu am vrut să intrăm în angoasa asta cu coronavirusul”, a mărturisit cântăreața.

ADVERTISEMENT

Vedeta are și un sfat pentru cei care vor să aibă un sistem imunitar mai bun, pentru cei care vor să scape măcar de stările de panică și își permit să facă asta.

Rona le sugerează fanilor ei, și nu numai, să plece, dacă au posibilitatea asta, la mare.

„Mersul la mare este bun pentru că ne imunizează. Sunt aerosilii aceia benefici”, a completat Rona.

ADVERTISEMENT

Rona a petrecut perioada de carantină alături de iubitul ei francez, Herve, la Nisa. Vedeta a declarat că, spre deosebire de alți francezi și alte cunoștințe ale sale, ea nu s-a panicat din cauza coronavirusului, ci și-a păstrat cumpătul pentru a trece cu bine peste problema care a încercat întreaga planetă.