Life

Rona Hartner, adevărul din spatele divorțului de Herve Camillieri: „Știam că relația nu va funcționa”

Rona Hartner a spus adevărul din spatele divorțului de Herve Camillieri, cu care s-a iubit timp de trei ani.
10.08.2021 | 11:24
Rona Hartner adevarul din spatele divortului de Herve Camillieri Stiam ca relatia nu va functiona
ADVERTISEMENT

Rona Hartner a spus adevărul care a stat la baza divorțului de Herve Camillieri. Cei doi au fost împreună timp de trei ani, însă au decis să divorțeze la un an și jumătate de când s-au căsătorit.

Artista a dezvăluit cum au stat, de fapt, lucrurile. Rona Hartner a declarat că mereu a simțit că relația cu Herve nu va dura foarte mult. Cu toate acestea, a preferat să-și ignore propria intuiție.

ADVERTISEMENT

Rona Hartner, adevărul din spatele divorțului de Herve Camillieri

Rona Hartner a spus adevărul din spaele divorțului de Herve Camilleri, cel care i-a fost soț un an și jumătate. Cei doi au avut o relație de trei ani, însă acum au decis să meargă pe drumuri separate.

Artista susține că a făcut tot ce a putut pentru ca relația să meargă. Aceasta simțea că legătura cu Herve va fi sortită eșecului, dar și-a asumat riscul și s-a căsătorit cu el.

ADVERTISEMENT

În plus, Rona Hartner a afirmat că cei doi se iubesc reciproc, doar că nu mai pot trăi împreună. „Știu că la ora actuală nici nu se pune problema de sentimente pentru că Herve sigur mă iubește, eu îl mai iubesc…Problema este că nu se poate trăi împreună”, a declarat vedeta pentru CANCAN.ro. 

Rona Hartner a mai spus că și-a dorit să-i întemeieze o familie cu partenerul ei, însă după nuntă s-a produs o schimbare între ei.

ADVERTISEMENT

„După ce ne-am căsătorit s-a întâmplat ceva, astfel încât într-un an și jumătate am avut impresia că m-am bătut cu morile de vânt  și a trebuit să mă despart (…).

El s-a schimbat foarte tare. N-am mai recunoscut aceeași persoană, despre asta e vorba”, a mai spus Rona Hartner pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

„E genul de iubire imposibilă”

Rona Hartner a mărturisit că a încercat să salveze căsnicia, dar nu s-a mai putut. Chiar dacă cei doi încă se iubesc, artista susține că nu totul se rezumă la sentimente atunci când vine vorba de o relație.

Aceasta mai spune că nu mai este adolescentă ca să se împace cu Herve Camilleri, pentru că ar exista numeroase certuri. Rona Hartner consideră că doi oameni care au familii nu se pot implica într-o astfel de relație unde există tensiuni.

„E genul de iubire imposibilă, dar în viață nu-ți construiești totul pe sentimente (…) Noi ne iubim, dar nu putem fi atât de egoiști.

Adică, ne dăm seama că dacă ar fi după mintea noastră că dacă n-am avea obligații și am avea 16 ani, ne-am împăca. Ar fi dragoste cu năbădăi, frumos, fără nicio problemă, dar nu avem 16 ani. 

La 16 ani ai rezistență și-ți permiți să faci și depresii, te enervezi și arunci pe geam niște instrumente…Dar le faci la vârsta aia, nu la 48”, a continuat Rona Hartner.

Vedeta a mărturisit că a simțit de mult timp că relația nu este suficient de matură încât să facă față tuturor obstacolelor. Din păcate, Rona Hartner a avut dreptate, pentru că cei doi și-au spus „adio” la un an și jumătate după ce și-au unit destinele.

„Eu mă consider mai responsabilă pentru că eu știam că nu va funcționa, dar am continuat”, a mai spus artista.

ADVERTISEMENT