News

VEDETA a ajuns de URGENŢĂ la spital! A fost luată cu SALVAREA!

Actriţa şi cântăreaţa Rona Hartner a ajuns de urgenţă la spital! Azi dimineaţă, ambulanţa a fost chemată la vedetă acasă, medicii i-au oferit primul ajutor şi, după câteva minute, au...
27.05.2015 | 16:23
VEDETA a ajuns de URGENTA la spital A fost luata cu SALVAREA

Actriţa şi cântăreaţa Rona Hartner a ajuns de urgenţă la spital! Azi dimineaţă, ambulanţa a fost chemată la vedetă acasă, medicii i-au oferit primul ajutor şi, după câteva minute, au transportat-o la spitalul Matei Balş din Bucureşti.

ANUNŢ DE ULTIMA ORĂ! ROM NII, CHEMAŢI DE URGENŢĂ DE ARMATĂ!

Potrivit primelor informaţii, vedeta a suferit o toxiinfecţie alimentară, i-a fost pusă o perfuzie şi, după câteva zeci de minute, a părăsit spitalul pe propriile picioare.

ULTIMA ORĂ! CÎNTĂREŢUL A MURIT! FETELE ARTISTULUI ATACĂ: “TATA A FOST OTRĂVIT!”

FOTO SOC DE ULTIMA ORA!!! O VEDETA DE LA NOI, ACCIDENT TERIBIL DE MASINA!!! CANTAREATA, LA UN PAS DE MOARTE!!!

“Cred că pe fond de oboseală am avut o intoxicaţie alimentară, a fost un cumul de mai multe chestii. Am de filmat astăzi toată ziua şi nu vroiam să ratez emisiunile, aşa că am chemat salvarea la prima oră, pentru că nu dormisem toată noaptea şi am văzut că mă simţeam în continuare rău. Medicii mi-au zis că, totuşi, trebuie să îmi facă toate analizele, iar acestea demonstrează că nu am nimic, nu am nicio boală gravă. Era vorba doar de extenuare şi o intoxicaţie alimentară. Trebuie să am o dietă strică, să mănânc supe fără gust. Mi-a picat prost mâncarea, pentru că eram foarte obosită”, a declarat Rona Hartner, la Antena Stars.

IUBITA LUI STEFAN BANICA, IN LACRIMI! “NU SE MAI INTELEG! SE DESPART!!!”

Rona Hartner (42 ani) este o actriţă şi cântăreaţă română de origine germană., devenită celebră în Franţa, unde locuieşte de mai mulţi ani.

Sursă: www.spynews.ro