News

Rona Hartner are noi probleme de sănătate după extirparea tumorii: “Fac citostatice și urmează o noua intervenție chirurgicală”

13.04.2019 | 09:45
Rona Hartner are noi probleme de sanatate dupa extirparea tumorii Fac citostatice si urmeaza o noua interventie chirurgicala

Rona Hartner nu scapă de probleme. A ajuns din nou pe mâna medicilor, după doar două luni de la operația de extirpare a unei tumori la colon. Cunoscuta artistă are cancer la colon și în prezent urmează un tratament, pentru a se însănătoți cât mai repede.

Rona Hartner are cancer la colon. Reacția artistei

La două luni după operația prin care a trecut, Rona Hartner are din nou emoții. Medicii i-au dat o veste cruntă. Artista suferă de cancer la colon, însă rămâne optimistă că toată această perioadă dificilă va trece curând.

Mi s-a depistat un cancer de colon, după ce am făcut ocluzie intestinală. Oncologul din Franța mi-a spus să fac citostatice de prevenție timp de șase luni. Sunt în faza trei a cancerului, voi face o mică intervenție chirurgicală. Nu m-au lăsat să plec, luni voi fi operată ca să-mi pună un cateter. Nu mi-e frică de citostatice, le fac din două în două săptămâni. Am cinci ganglioni lângă tumoră, pompau celule maligne în tot corpul. Acum ca să nu recidiveze și să nu se instaleze metastază trebuie să fac chimioterapie preventivă. Nu-mi pierd părul și nu slăbesc, mi-aș fi dorit eu.” , a declarat Rona Hartner, în cadrul emisunii Răi Da Buni, prezentate de Mihai Morar, la Antena Stars.

Rona Hartner, din nou la spital. Artista are cancer la colon
Rona Hartner, din nou la spital. Artista are cancer la colon

Rona Hartner, o nouă luptă cu cancerul

În urmă cu două luni, Rona Hrtner a trecut prin momente grele, însă lucrurile păreau să meargă într-o direcție. Artista era fericită că reușise să învingă boala nemiloasă. Iată că acum, din păcate, este nevoită să ducă o nouă luptă cu teribila maladie.

Da, mă hrănesc foarte bine și dacă cumva peste o lună când iese exact caracterul tumorii, este o analiză mai complexă, mai mult decât biopsia, atunci se va știi exact dacă am nevoie de altă intervenție, dacă e genul de tumoare care se mai poate înmulți sau dacă a fost o problemă locală datorată stresului… În orice caz, ceea ce este clar este că Dumnezeu a vrut să îmi arate această boală perversă, tăcută” , spunea Rona Hartner,  la scurt timp după operația prin care i-a fost extirpată tumora de la colon.