Life

Rona Hartner, curtată de un tânăr de 24 de ani, după divorț: “Nu cred în chestia asta”

Rona Hartner a fost curtată de un tânăr de 24 de ani, după divorțul de Herve Camilleri, după cum a declarat în cadrul unui interviu. Ce spune vedeta despre o nouă relație?
02.09.2022 | 17:32
Rona Hartner curtata de un tanar de 24 de ani dupa divort Nu cred in chestia asta
Rona Hartner, curtată de un tânăr de 24 de ani, după divorț. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Rona Hartner a dezvăluit că a fost curtată de un tânăr de doar 24 de ani după divorțul de francezul Herve Camilleri. Actrița și cântăreața are 49 de ani și nu își dorește o relație cu un bărbat atât de tânăr.

Rona Hartner, curtată de un tânăr de 24 de ani, după divorț

În 2021, Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat după trei ani de căsnicie și au semnat actele la notar.

ADVERTISEMENT

Recent, vedeta a declarat că a fost curtată de mai mulți bărbați după divorțul de fostul soț. Printre aceștia se numără și un tânăr de 24 de ani.

Cu toate acestea, artista își dorește să aibă o relație cu un bărbat mai în vârstă, nu atât de tânăr. Vedeta îi ține la distanță pe cei tineri pentru că este conștientă că nu sunt pe aceeași lungime de undă cu ea.

ADVERTISEMENT

“Am bărbați care mă curtează, care sunt foarte tineri, și îi țin la distanță că știu că nu avem aceleași așteptări.

24 de ani, pasiune mare, dar nu e ok pentru că nu suntem din aceeași lume și avem alte așteptări de la viață. Nu cred în chestia asta.

ADVERTISEMENT

M-aș căsători cu un bărbat care să știe să fie fericit.”, a declarat actrița pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Rona Hartner vrea să aleagă pe cineva potrivit pentru ea

De asemenea, Rona Hartner a ținut să menționeze că nu mai are de gând să facă niciun compromis pentru dragoste. De acum încolo, vedeta va alege să fie cu un bărbat pe care îl consideră bun pentru ea și să nu se mai lase “aleasă”.

ADVERTISEMENT

“În dragoste am aflat că încă nu știam ce vreau, și am decis că a treia căsătorie va fi aia bună, și vor alege pe cine voi considera că este bun pentru mine.

De fiecare dată am ales din alte considerente, și știam de la început că nu va merge. Asta e foarte grav. Trebuie să termin cu gândirea asta.

A treia oară o să aleg eu. Nu mă mai alege nimeni, aleg eu.”, a mai explicat vedeta.

În acest moment, cântăreața nu are o relație cu cineva și spune că trebuie să se refacă după o perioadă dificilă. Deși a divorțat anul trecut, Rona Hartner mai are nevoie de timp pentru a-și reveni.

În trecut, Rona Hartner a încercat să fie o femeie supusă, după cum a declarat în cadrul aceluiași interviu. Acest lucru nu o caracterizează.

Vedeta are nevoie să se simtă “complet liberă” într-o căsnicie, nu să fie controlată de bărbatul de lângă ea.

ADVERTISEMENT