Life

Rona Hartner, declarații cutremurătoare, după ce a scăpat de cancer: ”Îl țineam de mână pe Dumnezeu”

02.10.2020 | 08:35
Rona Hartner declaratii cutremuratoaredupa ce a scapat de cancer Il tineam de mana pe Dumnezeu
ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Rona Hartner s-a confruntat cu momente cumplite, cărora le-a făcut față cu optimism și determinare. Invitată în platoul emisiunii ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, vedeta a făcut mărturisiri șocante în legătură cu boala grea de care a suferit.

La un an de când a terminat chimioterapia, cântăreața a declarat că nu a crezut vreodată că va mai scăpa cu viață, dar că apropierea de Dumnezeu a fost cea care a salvat-o.

ADVERTISEMENT

Fiind o prezență dinamică și plină de energie, Rona Hartner este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală românească. Nimeni nu și-a imaginat drama de nedescris prin care a trecut cântăreața, Rona Hartner având mereu zâmbetul pe buze, în ciuda greutăților din viața ei.

Rona Hartner a oferit detalii tulburătoare despre boala cumplită de care a suferit

Invitată în platoul emisiunii ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, Rona Hartner și-a surprins fanii cu detalii uimitoare. Aceasta a declarat că încrederea în Dumnezeu a fost cea care a salvat-o din ghearele morții, ba chiar că a simțit că, după operație, îl ținea de mână pe Iisus.

ADVERTISEMENT

Rona Hartner a adăugat că, din cauza tratamentului invaziv, a fost pe cale să moară. Cântăreața a dovedit că este o femeie puternică și a reușit să învingă boala necruțătoare, iar forța divină a fost cea care i-a fost permanent alături.

”După ce am fost operată, într-o zi m-am trezit și pur și simplu îl țineam de mână pe Dumnezeu. Am simțit prezența lui Iisus. La un moment dat, era să mor din cauza tratamentului, pentru nu suportam prea bine chimioterapia. Era foarte toxic tratamentul. În acel moment, l-am auzit pe Iisus întrebându-mă: ”Și dacă nu vreau să te vindec?”, a mărturisit îndrăgita artistă.

ADVERTISEMENT

În urmă cu un an, Rona Hartner a încheiat chimioterapia și pare că se simte mai bine ca oricând și că s-a recuperat în totalitate. Aceasta merge de două ori pe an la control și mărturisește că perioada grea din trecut a fost o lecție din care a învățat să se bucure de viață din plin.

”M-am abandonat încă o dată lui Dumnezeu. A trecut un an de când am terminat chimioterapia. Doctorul meu mi-a spus că marea investigare va fi în trei ani. Nu are sens să-mi facă prea multe, dar mă vede din șase în șase luni. Nu îmi face investigații invazive, pentru că a zis că sunt foarte bine. Am început să apreciez mai mult viața”, a mai afirmat vedeta zâmbitoare.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde