Life

Rona Hartner, despre cauza cancerului de colon: ”Lumea ne judecă pentru c-am avea un kilogram în plus”

Rona Hartner, detalii legat de motivul pentru care a făcut cancer de colon. Ce spune cântăreața despre lupta cu greutatea.
03.05.2023 | 15:20
Rona Hartner despre cauza cancerului de colon Lumea ne judeca pentru cam avea un kilogram in plus
Rona Hartner, detalii legat de motivul pentru care a făcut cancer de colon. Ce spune despre lupta cu greutatea. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță a dezvăluit care este cauza cancerului de colon și ficat cu care a fost diagnosticată în anul 2019, dar de care s-a vindecat. Vedeta este de părere că lumea judecă foarte mult persoanele care au un kilogram în plus.

Rona Hartner, detalii legat de motivul pentru care a făcut cancer de colon. Ce spune despre lupta cu greutatea

Rona Hartner a oferit o serie de detalii legat de motivul pentru care a făcut cancer de colon și ficat. Artista susține că boala s-a declanșat în urma regimurilor drastice pe care le-a încercat de-a lungul anilor pentru a scăpa de lupta cu greutatea.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a trecut prin multe schimbări după vindecarea de boală și nu se mai forțează să slăbească. În ultimii ani a pierdut aproximativ 12 kilograme fără să depună eforturi majore. Vedeta nu vrea să-și mai traumatizeze corpul pentru a arăta ca la 20 de ani.

„Cred că unul dintre motivele pentru care am făcut cancer este din cauza regimurilor repetate. Și, la fel, regimurile erau fiindcă lumea ne judecă pentru c-am avea un kilogram în plus.

ADVERTISEMENT

Și atunci noi, din rușine, ne forțăm să slăbim și ne dereglăm organismul, iar pe urmă, poate de la regimuri repetate, avem atât de multe cancere, care sunt hormonul stresului de a fi tot timpul top-top-top.

Acum ce să vă zic? Am un kilogram în plus, am să-l accept, sunt tolerantă, nu mă deranjează. Am dat deja 12 kilograme jos într-un mod organic, adică în 2-3 ani, de la chimioterapie, dar nu forțez corpul.

ADVERTISEMENT

Mi-e foame într-o zi, mănânc. În altă zi vreau să postesc, postesc”, a dezvăluit Rona Hartner într-un interviu pentru revista viva.ro. Celebra actriță și-a lăsat organismul să revină de la sine, fără nicio grabă.

Rona Hartner, schimbări după lupta cu cancerul

Rona Hartner a trecut prin foarte multe schimbări după lupta cu cancerul. A început să se odihnească mai mult și să elimine toate persoanele negative și stresante care au ajuns în viața sa până în acest punct.

ADVERTISEMENT

În plus, artista merge foarte des la salonul de înfrumusețare pentru împachetări și masaje. Kilogramele în plus nu mai sunt de ceva vreme o problemă pentru cântăreață pentru că nu vrea cu orice chip să fie trasă prin inel.

ADVERTISEMENT