News

Rona Hartner, dezvăluiri despre trăirile din lupta cu boala cumplită! În ce stare se află acum

12.05.2019 | 08:21
Rona Hartner, despre boala sa Sursa Foto: Hepta

Rona Hartner se luptă încă pentru a se însănătoși. Vedeta nu a scăpat total de neplăcerile venite odată cu boala cu care a fost diagnosticată, dar acum este lângă familie și urmează tratamentele prescrise de medic. Ce le-a transmis fanilor despre starea sa de sănătate?

Rona Hartner, dezvăluri despre boala cu care a fost diagnosticată

Cunoscuta artistă se află acum acasă, alături de familia sa. Încă de la aflarea veștii că are probleme de sănătate, cântăreața a vorbit deschis cu fanii și i-a anunțat evoluția stării sale de sănătate, lucru pe care încă îl face. Se pare că Rona este foarte apropiată de cei care o urmăresc pe rețelele de socializare, așa că nu pierde nicio ocazie pentru a le împărtăși vești despre starea în care se află.

“Sunt bine, acasă! Sunt cu mica mea familie. Am făcut o mică prăjitură împreună. Mă simt bine, totuși...foarte greu cu chimioterapia, dar merge treaba. Vă aștept pe 17 mai pe Coasta de Azur la lansarea de album și lansarea cărții, sper să ne vedem cu bine acolo. Sunt acasă cu familia, fac tot felul de chestii extraordinare, decorăm un chec de cacao. Vă pup cu drag și o duminică binecuvântată vă doresc”, a spus Rona Hartner într-un video de pe o rețea de socializare.

Rona Hartner, amănunte despre boala sa
Rona Hartner, despre boala sa
Sursa Foto: Hepta

“Mi s-a detectat din cauza unei ocluzii”

Rona Hartner a primit un diagnostic neașteptat de la medici în luna februarie a acestui an. Aceasta, aflată în România pentru a onora o invitație la o emisiune, a acuzat stări de rău, așa că a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Specialiștii i-au spus că suferă de cancer de colon și că va trebui să facă citostatice, după cele două oprații, timp de 6 luni.

“Mi s-a detectat din cauza unei ocluzii intestinale un cancer pe colon, care era pitit foarte bine. Domnul doctor nu a ezitat și a tăiat acea stenoză, cancer, în fine, a trimis-o la analizat și am primit veștile după trei săptămâni și era într-adevăr cancer, era malignă. Am plecat la un oncolog în Franța. Oncologul mi-a spus că nu mai e nicio zi de așteptat că trebuie să fac citostatice de prevenție timp de șase luni.”

Tags: