Life

Rona Hartner divorțează! Cântăreața nu mai stă cu soțul ei de ceva timp: „Nu glumesc!”

14.05.2021 | 12:54
Rona Hartner divorteaza Cantareata nu mai sta cu sotul ei de ceva timp Nu glumesc
ADVERTISEMENT

Rona Hartner divorțează de soțul ei francez, Herve, și a oferit și o explicație pentru care s-a ajuns la această separare!

Cântăreața Rona Hartner susține că nu mai stă cu soțul ei de ceva timp și că nu se mai poate ajunge la vreo împăcare.

ADVERTISEMENT

Vedeta a spus că i-a pus capac coronavirusul, aceasta fiind una dintre explicațiile date oficial.

Îndrăgita solistă susține că este separată de Herve de mai bine de o lună și jumătate. Pentru că părea o glumă, artista a ținut morțiș să sublinieze faptul că decizia luată este cât se poate de serioasă, fiind destul de afectată în momentul în care a vorbit despre asta.

Rona Hartner divorțează de Herve Camilleri

„Păi, divorțăm! Nu glumesc, da! Divorțăm! Ne-a pus și nouă capac coronavirusul. Ideea e următoarea, nu o să dau nicio declarație despre Herve și despre ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Deci n-o să afle nimeni niciodată nimic. Singura chestia e că dacă asta e singura soluție, asta e, e singura soluție și atât.

Ne-am separat deja. De o lună jumate suntem separați. Am păstrat casa, era pe numele meu și atât, gata, nu mai dau altă declarație”, a mărturisit Rona Hartner în emisiunea Vorbește lumea de la PRO TV, luând pe toată lumea prin surprindere.

ADVERTISEMENT

Totodată. cântăreața a mai spus că va continua să trăiască așa cum știe ea și că dacă 10 ani a putut să fie singură nu este un capăt de lume pentru ea să nu mai depindă de nicio relație din punct de vedere emoțional.

Cei doi au fost trei ani împreună

Rona a declarat că important pentru ea în acest moment este să fie alături de fiica ei și că oricât a încercat să se mintă că lucrurile funcționează în căsnicia ei, nu a putut să o lungească nepermis de mult.

ADVERTISEMENT

Aceasta a spus că va rămâne prietenă cu Herve și că despărțirea nu s-a produs într-un mod dramatic, la concluzia că ar fi bine să fie separați ajungând amândoi de comun acord.

Rona Hartner a descris cei trei ani petrecuți alături de Herve Camilleri ca un foc de artificii, însă viziunea ei despre viață și carieră a început să fie diferită de a partenerului ei de viață.

Muziciana a mai spus în intervenția de la PRO TV că ea și soțul ei nu au petrecut nici măcar Paștele împreună, un prilej cu care oamenii de obicei se adună la aceeași masă, semn că decizia este una cât se poate de serioasă.

 

ADVERTISEMENT