Life

Rona Hartner, mărturisiri tulburătoare după divorțul de Herve. Încă o lovitură primită de artistă

Rona Hartner a făcut declarații neașteptate despre divorțul de Herve Camilleri. Artista a primit încă o lovitură în urma separării.
21.05.2021 | 16:24
Rona Hartner marturisiri tulburatoare dupa divortul de Herve Inca o lovitura primita de artista
ADVERTISEMENT

Rona Hartner a vorbit despre divorțul de soțul francez, Herve Camilleri. Îndrăgita cântăreață a mărturisit că ea a fost cea care a pus punct relației pentru că nu mai avea nimic în comun cu fostul ei partener.

Artista stabilită în Franța de ceva timp a mărturisit că a mai primit o lovitură pe lângă seprare. Și anume, proiectul muzical pregătit în trei ani alături de Herve nu va mai fi lansat așa cum au plănuit cei doi.

ADVERTISEMENT

Mai mult, turneul pe care l-a programat cu Camilleri a fost anulat, căci nu mai pot cânta împreună. Aceasta nu exclude ca pe viitor iubirea ei să se transforme într-o prietenie, dar acum e prea devreme pentru asta.

Rona Hartner, noi detalii despre divorțul de Herve Camilleri

Rona a spus că lucrurile au început să funcționeze extrem de prost între ea și iubitul ei din momentul în care s-au căsătorit. Artista a spus că tocmai căsnicia a dus la această separare, căci înainte să semneze actele se înțelegeau foarte bine.

ADVERTISEMENT

Izolarea din timpul pandemiei a fost elementul care a perturbat de tot spiritele în casa Ronei Hartner. Vedeta a spus că statul prea mult împreună a făcut-o să își dea seama că nu se mai potrivesc deloc.

Aceasta a mărturisit că au început să se certe chiar și când erau de acord. Singurele lucruri pe care le mai are în comun cu fostul ei soț sunt muzica și credința în Dumnezeu.

ADVERTISEMENT
rona hartner
Rona Hartner a declarat la Teo Show că a ajuns să se certe cu Herve și când era de acord cu el. Foto: captură Kanal D

Cântăreața trebuie să renunțe la turneul programat cu fostul ei soț

„De două luni ne-am despărțit. După căsătorie lucrurile s-au schimbat foarte tare. Poate a fost și problema cu toată această izolare. Cuplul nostru a suferit foarte mult.

Ne certam și fiind de acord, dacă poți să îți imaginezi. Ești de acord și totuși nu înțelegi despre ce e vorba. La un moment dat nu mai aveam nimic în comun unul cu altul.

ADVERTISEMENT

Muzica și credința rămâneau, chiar dacă ne închinam la ore diferite. Eu mă închinam dimineața, el mai târziu”, a declarat Rona Hartner, în direct din Franța, la Teo Show.

Cea mai mare lovitură pentru Rona a fost renunțarea la proiectul ei muzical, căci aceasta a înregistrat un album cu Herve.

„Iată că Herve a decis să nu mai facem nici muzică împreună. Albumul va ieși dar nu mai facem turneul care era prevăzut. Nu mai facem lansarea cum trebuia. Se duc trei ani pe apa sâmbetei”, a mai spus Rona Hartner ușor descumpănită.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: