Life

Rona Hartner, motivul real al divorțului de Herve Camilleri: “M-am căsătorit cu întunericul”

Rona Hartner a dezvăluit motivul real pentru care a divorțat de Herve Camilleri. Artista nu se mai înțelegea deloc cu fostul soț.
20.10.2022 | 10:17
Rona Hartner motivul real al divortului de Herve Camilleri Mam casatorit cu intunericul
De ce au divorțat Rona Hartner și Herve Camilleri. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rona Hartner a dezvăluit care a fost, de fapt, motivul divorțului dintre ea și Herve Camilleri. Cei doi au avut multe neînțelegeri înainte de a decide să meargă pe drumuri separate.

Motivul real al divorțului dintre Rona Hartner și Herve Camilleri. De la ce au început certurile

Concurenta de la Te cunosc de undeva a vorbit despre adevăratul motiv al divorțului de Herve Camilleri, de care s-a despărțit cu mai bine de un an în urmă.

ADVERTISEMENT

Actrița era fericită în relația cu Herve Camilleri, dar lucrurile s-au schimbat după ce s-au căsătorit. Cei doi nu s-au mai înțeles și au apărut certurile în cuplu. Soțul ei s-a schimbat foarte mult după ce și-au unit destinele.

“Când am spus că m-am căsătorit cu întunericul, înseamnă că diferența a fost ca de la lumină la întuneric. Înainte de căsătorie era totul atât de minunat.

ADVERTISEMENT

După căsătorie a fost efectiv o schimbare atât de mare, deci din omul cel mai adorabil, cel mai calm, cel mai înțelegător, cel mai iubitor a devenit total invers.”, a declarat Rona Hartner la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Fostul soț a încercat să o izoleze pe actriță de restul lumii și chiar să o îndepărteze de fiica ei. Bărbatul a ajuns să nu mai suporte pe nimeni în preajma soției sale, motiv pentru care au apărut certurile.

ADVERTISEMENT

“A încercat să mă izoleze, căci el nu mai suporta pe nimeni din jurul meu, nu mai suporta ritmul vieții mele, nu mai suporta nimic. (…) El a încercat să mă îndepărteze și de fiica mea, din nefericire.”, a adăugat vedeta.

Cei doi se certau din motive neînsemnate, iar Rona Hartner spune că nu are să-i reproșeze vreun “păcat capital”.

ADVERTISEMENT

“N-am nici un păcat capital să-i reproșez, decât o mare uzură, adică e ca și cum mergi noaptea printr-un depozit și te lovești de tot felul de cartoane și nu știi pe unde să pui piciorul.”, a explicat ea.

Și fiica Ronei Hartner era nefericită

Nu doar Rona Hartner era nefericită, ci și fiica ei, Rita. Aceasta auzea mereu conflictele mamei sale cu fostul partener de viață și era foarte afectată.

“Nu eram doar eu nefericită, cât era și fata mea și de aceea mi-am dat seama că nu pot să mă bazez doar pe sentimentele mele și ale lui pentru a construi ceva.

Fata asista la toate neînțelegerile noastre și toate contrazicerile, deci cred că suferă mult mai mult copii și sunt mult mai traumatizați de neînțelegerile dintr-o familie, decât chiar cuplurile.”, a mai spus actrița.

Artista a mărturisit că a vrut să divorțeze la scurt timp după căsătorie. Cei doi au fost împreună timp de trei ani.

Înainte să anunțe divorțul de Herve, Rona Hartner a spus că cei doi nu mai stăteau deja de ceva timp împreună.

ADVERTISEMENT