Boxerul Ronald Gavril îşi concediază antrenorul, după ce a pierdut a doua şansă la titlul mondial. ”Cred că am fost supraantrenat”

Filon Stan   
in Sporturi
23/03/2018, 16:35
Boxerul Ronald Gavril îşi concediază antrenorul, după ce a pierdut a doua şansă la titlul mondial. ”Cred că am fost supraantrenat”

Românul Ronald Gavril tună şi fulgeră, după ce a pierdut meciul pentru titlul mondial WBC, în faţa campionului David Benavidez. Boxerul se află acum într-o vacanţă prelungită, unde a stat şi a analizat exact ceea ce nu a mers în meciul de tilu mondial. 

„Momentan sunt într-o vacanţă un pic mai lungă decât de obicei pentru că am nevoie de timp pentru a face schimbările necesare în viitorul meu în boxul profesionist. Ştim cu toţii că am avut un meci destul de greu, nu a fost cum trebuia să fie şi de aceea trebuie să fac nişte schimbări foarte radicale în echipa mea şi sper ca foarte curând să boxez din nou la un titlu mondial.

Ronald Gavril ştie de ce a pierdut partida. ”Cred că am fost supraantrenat”

Cei care ştiu box, o singură greşeală într-un meci te poate costa înfrângerea. Aşa s-a întâmplat la mine. De fapt, au fost două greşeli. Una – cred că am fost supraantrenat, iar alta – cred că colţul meu nu şi-a făcut treaba cum trebuia. În câteva luni voi reveni în sala, nu ştiu când voi mai fi întrun meci de titlu, dar sper la sfârşitul anului şi ştiu că o pot face şi se va întâmpla”, a spus Gavril, într-un interviu exclusiv pentru Digi Sport.

Băcăuanul de 31 de ani este antrenat de Eddie Mustafa Muhammad (65 de ani), devenit celebru şi ca tehnician, după ce a fost campion mondial ca sportiv. Gavril a ajuns în SUA în 2011, când a şi fost începutul carierei sale la profesionişti, după ce chiar Floyd Mayweather a pus ochii pe el la un turneu.

Actualul campion mondial, David Benavidez, este văzut de specialiştii din boxul mondial drept noua senzaţie a categoriei supermijlocii, unde şi românul Lucian Bute a fost campion mondial. La doar 21 de ani, americanul de origine mexicană are deja 20 de meciuri la profesionişti, toate câştigate, dintre care 17 prin knock out.

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×