ADVERTISEMENT
Sporturi

Boxerul Ronald Gavril îşi concediază antrenorul, după ce a pierdut a doua şansă la titlul mondial. ”Cred că am fost supraantrenat”

Băcăuanul de 31 de ani face parte din clubul legendei boxului profesionist Floyd Mayweather.
Autor: Filon Stan | 23.03.2018 | 16:35
Boxerul Ronald Gavril îşi concediază antrenorul, după ce a pierdut a doua şansă la titlul mondial. ”Cred că am fost supraantrenat”

Românul Ronald Gavril tună şi fulgeră, după ce a pierdut meciul pentru titlul mondial WBC, în faţa campionului David Benavidez. Boxerul se află acum într-o vacanţă prelungită, unde a stat şi a analizat exact ceea ce nu a mers în meciul de tilu mondial. 

ADVERTISEMENT

„Momentan sunt într-o vacanţă un pic mai lungă decât de obicei pentru că am nevoie de timp pentru a face schimbările necesare în viitorul meu în boxul profesionist. Ştim cu toţii că am avut un meci destul de greu, nu a fost cum trebuia să fie şi de aceea trebuie să fac nişte schimbări foarte radicale în echipa mea şi sper ca foarte curând să boxez din nou la un titlu mondial.

Ronald Gavril ştie de ce a pierdut partida. ”Cred că am fost supraantrenat”

ADVERTISEMENT

Cei care ştiu box, o singură greşeală într-un meci te poate costa înfrângerea. Aşa s-a întâmplat la mine. De fapt, au fost două greşeli. Una – cred că am fost supraantrenat, iar alta – cred că colţul meu nu şi-a făcut treaba cum trebuia. În câteva luni voi reveni în sala, nu ştiu când voi mai fi întrun meci de titlu, dar sper la sfârşitul anului şi ştiu că o pot face şi se va întâmpla”, a spus Gavril, într-un interviu exclusiv pentru Digi Sport.

Băcăuanul de 31 de ani este antrenat de Eddie Mustafa Muhammad (65 de ani), devenit celebru şi ca tehnician, după ce a fost campion mondial ca sportiv. Gavril a ajuns în SUA în 2011, când a şi fost începutul carierei sale la profesionişti, după ce chiar Floyd Mayweather a pus ochii pe el la un turneu.

ADVERTISEMENT

Actualul campion mondial, David Benavidez, este văzut de specialiştii din boxul mondial drept noua senzaţie a categoriei supermijlocii, unde şi românul Lucian Bute a fost campion mondial. La doar 21 de ani, americanul de origine mexicană are deja 20 de meciuri la profesionişti, toate câştigate, dintre care 17 prin knock out.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!