Sport

Ronald Gavril, răspuns dur pentru Laurențiu Reghecampf: „Nu-mi doresc să am așa cunoștințe. O iubesc pe Anamaria”

Ronald Gavril i-a dat un răspuns dur lui Laurențiu Reghecampf, după ce antrenorul l-a acuzat că stă în casa lui alături de Anamaria Prodan.
05.07.2024 | 19:34
Ronald Gavril raspuns dur pentru Laurentiu Reghecampf Numi doresc sa am asa cunostinte O iubesc pe Anamaria
Ronald Gavril, răspuns dur pentru Laurențiu Reghecampf. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Pugilistul a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Anamaria Prodan, spunând și că nu are mult timp să comenteze declarațiile făcute de Laurențiu Reghecampf, pentru că se pregătește de o nouă luptă importantă pentru cariera sa.

Ronald Gavril, răspuns dur pentru Laurențiu Reghecampf

Ronald Gavril i-a dat un răspuns dur lui Laurențiu Reghecampf, după declarațiile făcute de antrenor. „Reghe” a spus că este deranjat de faptul că pugilistul s-a mutat împreună cu fosta sa nevastă, în vila pe care el a făcut-o și renovat-o:

ADVERTISEMENT

Nu îl cunosc pe acest om. Sincer nu-mi doresc să am așa cunoștințe în anturajul meu. Nu am cum să comentez așa ceva. Sunt bărbat și nu m-aș pune niciodată în asemenea poziții.

Ce pot să vă spun, însă, este că o iubesc pe Anamaria, suntem fericiți, iubesc copiii Anei, avem o relație superbă bazată pe respect și pe dragoste. Eu sunt Ronald Gavril și nu am timp de asemenea prostii sau de declarațiile prin presă ale oricui”.

ADVERTISEMENT

„Eu mă pregătesc pentru meciul de titlul mondial la categoria heavy light ( grea spre ușoară) pe care compania noastră Gavril & Prodan Promotion îl organizează. Mă scuzați plec spre antrenament. Mulțumesc o zi frumoasă!”, a spus Ronald Gavril, conform click.ro.

„Stai cu Ronald unde vrei tu, dar nu în casa mea!”

Laurențiu Reghecampf este deranjat de faptul că Ronald Gavril s-a mutat în fosta sa casă alături de Anamaria Prodan, spunând că el continuă să plătească facturile pentru casă:

ADVERTISEMENT

„Eu niciodată nu o să stau într-o casă în care am stat cu Anamaria cu altcineva, așa cum face ea acum de exemplu cu băiatul ăsta, Roland sau Ronald. 

Văd peste tot: Anamaria și-a renovat casa. Care casă?! Eu am renovat casa! Sunt toate ale mele, alea pe care le vedeți pe pereți, eu le-am plătit. Normal că există niște facturi”.

ADVERTISEMENT

„Mă deranjează când spui: eu stau cu Ronald. Stai cu Ronald unde vrei. Ți-am dat casa să stai cu copilul. Nu faci reality cu iubitul în casa mea!”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT