Fotbal international

Ronald Koeman a anunțat ce se va întâmpla cu Lionel Messi: „Nimeni nu-l poate ajuta”

11.03.2021 | 12:39
Ronald Koeman a anuntat ce se va intampla cu Lionel Messi Nimeni nul poate ajuta
Lionel Messi Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

FC Barcelona a fost eliminată din Liga Campionilor, după ce nu a reușit decât un 1-1 pe terenul lui PSG. Totuși, Ronald Koeman crede că Lionel Messi a fost deja convins să continue pe Camp Nou și din vară.

Argentinianul nu a semnat, deocamdată, prelungirea contractului cu gruparea blaugrana. Dar alegerea noului președinte, în persoana lui Joan Laporta, ar putea cântări greu în decizia pe care o va lua fostul Balon de Aur.

ADVERTISEMENT

Olandezul de pe banca Barcelonei este optimist și anunță că viitorul echipei catalane este unul strălucit, în ciuda problenelor financiare ale clubului care nu a mai câștigat din 2015 trofeul UEFA Champions League.

Ronald Koeman a anunțat ce se va întâmpla cu Lionel Messi: „Viitorul va fi grandios”

Olandezul Ronald Koeman nu este dezamăgit de eliminarea din Liga Campionilor, ci se concentrează pe aspectele pozitive ale echipei sale. Tehnicianul este încântat de tinerii echipei, dar și de venirea noului președinte.

ADVERTISEMENT

Joan Laporta a fost ales pentru revenirea la vârful clubului catalan și este principala sursă de speranță a fanilor. Aceștia așteaptă cu înfrigurare decizia lui Lionel Messi, care rămâne fără contract în vara acestui an.

Antrenorul Koeman este optimist și crede că argentinianul a conștientizat faptul că Barcelona se află pe drumul cel bun, mai ales după schimbarea făcută la nivel administrativ.

ADVERTISEMENT

„Lionel Messi a observat progresul din ultimul timp al echipei, după toate schimbările ce au avut loc la club. Avem mulți jucători tineri de calitate care s-au adus, dar și care s-au promovat din academie. Cred că viitorul va fi grandios. 

Așadar, Messi nu are cum să se îndoiască de ceea ce urmează pentru echipa aceasta. Din punct de vedere al valorii jucătorilor, nu are de ce să își facă griji. 

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă eliminarea încă din sferturile Ligii Campionilor o să îl facă pe Messi să se simtă frustrat. Este păcat că s-a ajuns să iasă din competiție și el și Cristiano Ronaldo. Sunt doi jucători imenși.

În privința viitorului lui Leo, decizia îi aparține doar lui. Nimeni nu îl poate ajuta. A văzut de ceva vreme deja că avem un viitor, astfel că o eventuală instabilitate nu are cum să fie un argument pentru plecarea sa”, a spus Koeman, citat de Marca.

 

ADVERTISEMENT