Ronald Koeman a reacționat după mesajul lui Leo Messi: ”Nu cred că voi avea viață ușoară la Barcelona”

Traian Terzian   
în La Liga
30/09/2020, 19:16
Ronald Koeman a reacționat după mesajul lui Leo Messi: ”Nu cred că voi avea viață ușoară la Barcelona”
Antrenorul echipei FC Barcelona, Ronald Koeman, a reacționat după mesajul de pace transmis de superstarul Leo Messi. Sursă foto: Twitter

Antrenorul echipei FC Barcelona, Ronald Koeman, a reacționat după mesajul de pace transmis de superstarul Leo Messi.

Argentinianul a revenit la sentimente mai bune față de club și a decis să pună punct discuțiilor în contradictoriu. El a anunțat că vrea să cucerească trofee în 2021 cu Barcelona.

Superstarul Barcelonei a declarat public că a cerut să plece de la echipă, însă clubul nu i-a permis să o facă fără a fi achitată clauza de reziliere de 700 de milioane de euro. În cele din urmă, Messi a anunțat că va rămâne la club.

Reacția lui Ronald Koeman după afirmațiile lui Leo Messi

După ce Leo Messi a decretat că toate neînțelegerile și discuțiile în contradictoriu trebuie să se oprească la Barcelona, Ronal Koeman a reacționat și a spus că se așteaptă să nu aibăî viață ușoară pe Camp Nou.

”Nu știu dacă după declarațiile lui Messi voi avea o viață liniștită, nu cred. Dar este întotdeauna pozitiv atunci când căpitanul cere unitate. Sper că suntem mai liniștiți decât am fost în ultima vreme”, a declarat tehnicianul olandez.

”Cred că trebuie să fim o echipă competitivă pentru el, unde el poate să strălucească și să ofere performanța maximă. Trebuie să ne antrenăm bine și să câștigâm jocuri. Pentru ca el să fie fericit nu există alt remediu decât să câștige jocuri”, a continuat Koeman.

”Deciziile sunt luate de club și de jucător. Mă voi baza pe Dembele. El nu a jucat ca titular pentru că sunt mulți jucători foarte buni, iar Ansu Fati s-a dovedit a fi foarte bun. Trebuie să-și aștepte ocazia. A fost mai bun din punct de vedere fizic în sesiunile de antrenament. A făcut multe progrese în ultima vreme”, a spus antrenorul Barcei.

”Mai întâi trebuie să analizați echipa. Știm că din punct de vedere economic clubul are probleme, ca toate celelalte. Dar există una sau două poziții în care căutăm să ne îmbunătățim”, a menționat Ronald Koeman.

”Poziția de număr 9 este una dintre ele. Lucrăm și există opțiuni, dar totul este nesigur. Dacă nu vom reuși, nu e nicio problemă, vom folosi jucătorii pe care îi avem, pentru că sunt mulțumit de ei”, a încheiat olandezul.

Închide ×