Fotbal international

Ronald Koeman, cuvinte de laudă la adresa „tricolorilor”: „Ar fi drăguţ să fie și România în grupă, sunt o echipă puternică”. Îi place cum joacă Ianis Hagi

30.11.2019 | 21:15
Ronald Koeman cuvinte de lauda la adresa tricolorilor Ar fi dragut sa fie si Romania in grupa sunt o echipa puternica Ii place cum joaca Ianis Hagi
ADVERTISEMENT
Ronald Koeman, selecționerul Olandei a vorbit despre tragerea la sorți, dar a povestit și că s-a întâlnit cu Gică Popescu şi că de-abia aşteaptă să se vadă şi cu alt prieten, Gheorghe Hagi. Naţionala condusă de Koeman are o grupă cu Austria şi Ucraina şi, posibil, România.

Ronald Koeman, cuvinte de laudă la adresa României

Ronald Koeman a avut cuvinte de laudă la adresa României: „Ar fi drăguţ să fie România în grupă, sunt o echipă puternică, produc jucători interesanţi. Popescu şi Hagi sunt prietenii mei. M-am văzut cu Gică Popescu, cu Hagi mă voi vedea mâine”.
„E şi ţară gazdă România, aşa că sper că va fi cu noi, aici, la Euro. Îl ştiu pe numărul 10, e fiul lui Hagi, îmi place cum joacă. Nu mai ştiu cum îl cheamă pe noul selecţioner. Rădoi? A, ok. Îi urez mult noroc”, a mai spus selecționerul Olandei.

Ronald Koeman, dorit de FC Barcelona

Ronald Koeman este dorit de FC Barcelona, ca un posibil înlocuitor al lui Ernesto Valverde, iar după încheierea Campionatului European din 2020, selecționerul Olandei are o clauză în contract în care este specificat faptul că poate să își negocieze plecarea la altă echipă, dar până atunci nu are voie să negocieze cu nimeni.

Cu Ronald Koeman pe banca tehnică, Olanda a terminat pe locul 2 cu 19 puncte, la două puncte distanță de Germania, națioanală clasată pe primul loc din grupa de calificări. Koeman a mai antrenat de-a lungul anilor mai multe formații precum Ajax Amsterdam, Benfica Lisabona, PSV Eindhoven, Southampton sau Everton.

ADVERTISEMENT
  • 56 de ani a împlinit Ronald Koeman pe 21 martie