ADVERTISEMENT
Fotbal international

Ronald Koeman dezvăluie primul pas după semnarea contractului cu Barcelona: “M-am dus la el acasă”

Autor: Eduard Dimiean | 13.10.2020 | 10:51
Ronald Koeman dezvăluie primul pas după semnarea contractului cu Barcelona:
Ronald Koeman dezvăluie primul pas după semnarea contractului cu Barcelona: "M-am dus la el acasă" (foto:hepta)

Ronald Koeman, antrenorul celor de la FC Barcelona a dezvăluit care a fost primul pas după semnarea contractului cu echipa catalană.

ADVERTISEMENT

Au existat multe discuții înaintea noului sezon care îl dădeau pe Lionel Messi ca și plecat de la clubul unde a scris istorie.

Zvonurile au fost confirmate chiar de către decarul argentinian care a confirmat o asemenea intenție, razboiul său cu Bartomeu, președintele clubului fiind unul în plină desfășurare.

Ronald Koeman dezvăluie ce a făcut după semnarea contractului cu Barcelona

Ronald Koeman nu a ezitat să dezvăluie care a fost prima sa mișcare după ce a semnat cu formația catalană: “Cum am semnat contractul, l-am contactat imediat pe Leo. M-am dus la el acasă ca să discutăm despre viitorul lui. Era clar supărat de ce se întâmpla.”

ADVERTISEMENT

“Până la urmă totul a mers bine, iar din momentul în care mi-a comunicat că nu mai pleacă, Messi se comportă exemplar și face tot ce așteptam de la el” a declarat actualul antrenor al echipei la care Lionel Messi evoluează încă din 2003 atunci când a debutat pentru Barcelona C.

O plecare a lui Lionel Messi nu este exclusă vara viitoare atunci când contractul decarului argentinian cu Barcelona va expira. Manchester City este echipa aflată în pole-position pentru a obține semnătura lui Messi, datorită avantajului financiar pe care aceștia îl dețin în fața altor cluburi interesate.

Reuniune la City între Guardiola și Messi?

Starul argentinian se află în ultimul an de contract cu FC Barcelona, moment care lasă loc de speculații cu privire la viitorul său fotbalistic.

ADVERTISEMENT

O posibilă mutare a acestuia la Manchester City este posibilă și datorită posibilitătii de a face din nou echipă cu Pep Guardiola, tehnician sub comanda căruia a obținut cele mai importante succese din carieră

Anumite surse consideră că odată ce situația contractuală a lui Messi le va permite, conducătorii celor de la Manchester City vor înainta o propunere concretă pentru transferul său pe Etihad.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
Top 3 cele mai citite
Turcia
Turcia
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!