ADVERTISEMENT
Fotbal international

Ronald Koeman pregătește transferul lui Memphis Depay la Barcelona: “Ambele părți își doresc asta”

Autor: Eduard Dimiean | 05.10.2020 | 22:08
Ronald Koeman pregătește transferul lui Memphis Depay la Barcelona:
Koeman pregătește transferul lui Depay: "Ambele părți își doresc asta" (sursafoto:hepta)

Tehnicianul celor de la FC Barcelona, Ronald Koeman, pregătește transferul lui Memphis Depay la clubul catalan.

ADVERTISEMENT

Barcelona a rămas descoperită pe zona centrală a compartimentului ofensiv după plecarea vârfului uruguayan Luis Suarez la Atletico Madrid.

Koeman își dorește un jucător care prezintă garanții în această poziție iar Memphis Depay, cel care a colaborat perfect cu Ronald Koeman este se pare ținta principală pe ultima sută de metri a campaniei de transferuri.

ADVERTISEMENT

Koeman pregătește transferul lui Depay: “Ambele părți își doresc asta”

Ronald Koeman a declarat luni pentru televiziunea olandeză NOS că ambele părți își doresc un transfer, atât Barcelona cât și jucătorul: “Noi ne dorim asta dar și jucătorul își dorește”.

“Este un jucător excelent. Poate juca în poziție de atacant central dar și ca extremă dreapta. Posedă forță fizică, protejează bine balonul, câștigă dueluri și are un randament ridicat” este descrierea făcută de Koeman lui Depay.

ADVERTISEMENT

“Am colaborat bine cu Depay și consider că asta pot face și la Barcelona. Este nevoie ca un jucător să plece înainte de a veni altul, situația financiară impusă de pandemie ne obligă la asta” a mai declarat Koeman.

Pierderi imense pentru cluburile din La Liga pe fondul pandemiei

FC Barcelona are un deficit financiar de 98 de milioane de euro, sumă care trebuie acoperită, în parte, prin vânzarea unor jucători precum Arturo Vidal, Luis Suarez, Ivan Rakitic sau Samuel Umtiti.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii lui Real Madrid au renunțat la sume importante, 1 milion de euro pentru fiecare. Suma era compusă din primele cumulate pentru câștigarea campionatului și Supercupei în Spania.

Clubul a economisit astfel peste 25 de milioane de euro după acest gest, urmat și de către staff-ul tehnic. Urmează o perioadă dificilă în contextul pandemiei, Real Madrid urmând să propună o nouă reducere salarială după imposibilitatea revenirii suporterilor pe stadion odată cu începutul noului sezon.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!