ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Video. Ronaldinho a revenit pe teren! Gol fabulos de la 40 de metri!

Ronaldinho a arătat de ce este considerat unul dintre cei mai spectaculoşi jucători din toate timpurile. Brazilianul a marcat un eurogol într-un meci demonstrativ.
Autori: Ionut Neamţu, Marian Popovici | 12.11.2017 | 17:58
Video. Ronaldinho a revenit pe teren! Gol fabulos de la 40 de metri!

Brazilianul s-a retras, dar bucuria jocului său se vede şi în meciurile demonstrative. Ronaldinho a jucat cu mai multe nume importante din fotbalul mondial într-un meci demonstrativ între selecţionatele Americii şi a Europei. Disputa a avut loc în Mexic. 

ADVERTISEMENT

Partida s-a terminat 2-2, iar selecţionata Americii a câştigat cu 5-4 la penalty-uri. Dar, reuşita serii a fost cea a lui Ronaldinho, care a înscris cu un şut superb de la mai bine de 40 de metri. 

Ronaldinho, gol de lângă Carles Puyol 

ADVERTISEMENT

Starul brazilian a preluat o minge cu călcâiul în apropierea centrului terenului şi a trimis un lob de clasă de la mai bine de 40 de metri, chiar de lângă fostul său coleg de la Barcelona, Carles Puyol. 

Ronaldinho s-a retras din fotbalul profesionist în anul 2015. La naţionala Braziliei, starul a jucat între 1999 şi 2013, reuşind să câştige un titlu mondial alături de naţionala “carioca”, în 2002, la competiţia din Coreea de Sud şi Japonia. 

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!