Video. Ronaldinho a făcut spectacol! A marcat de la mijlocul terenului

Vicentiu Dinescu   
în Fotbal international
11/12/2017, 13:03
Video. Ronaldinho a făcut spectacol! A marcat de la mijlocul terenului

Fostul jucător de la Paris Saint-Germain, FC Barcelona şi AC Milan a înscris cu un lob de la jumătatea terenului şi a fost aplaudat la scenă deschisă de spectatorii prezenţi la stadion, dar şi de portarul care a încasat golul.

”Am aşteptat cu nerăbdare acest meci, să joc alături de toţi prietenii mei în faţa publicului din Pacaembu. Sper că am bucurat pe cei prezenţi pe stadion şi că a fost o sărbătoare frumoasă”, a declarat Ronaldinho la finalul meciului.

Partida caritabilă organizată de Ronaldinho s-a încheiat cu 9-6 în favoarea ”stelelor”

Fostul mare fotbalist brazilian a organizat un meci caritabil între echipa pritenilor săi şi o formaţie a ”stelelor”. În ciuda golului minunat marcat de Ronaldinho, partida s-a încheiat cu scorul de 9-6 în favoarea ”stelelor ”.

Printre invitaţi s-au numărat Rai, Falcao, Diego Tardelli, Sidao, Vampeta, Lucio, Whindersson Nunes, Felipe Araujo, Amaral, Guilherme Arana, Tche Tche, Vitor Bueno, Rafael Longuine, Marcos Assuncao, Petros, Denilson, MC Livinho, Ale Oliveira, Fred do canal Desimpedidos, Julio Cocielo, arbitrul Margarida, Dexter şi Diego Freestyle.

Închide ×