Fotbal international

Ronaldinho a fost testat pozitiv cu coronavirus! Care este starea brazilianului. Video

25.10.2020 | 22:08
Ronaldinho a fost testat pozitiv cu coronavirus! Care este starea brazilianului. Video
Fostul mare fotbalist brazilian Ronaldinho a anunțat că a fost testat pozitiv cu coronavirus și a intrat în izolare. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Fostul mare fotbalist brazilian Ronaldinho a anunțat că a fost testat pozitiv cu coronavirus și a intrat în izolare.

Starul care a făcut istorie la PSG, Barcelona și Milan a stat în arest la domiciliu în Paraguay timp de șase luni și a fost eliberat în luna august.

Fostul Balon de Aur şi fratele său, fost impresar de jucători, au fost reţinuţi în data de 6 martie, la intrarea în Paraguay, unde veniseră să participe la un eveniment caritabil, sub acuzaţia de uz de acte false şi implicarea într-o reţea de spălare de bani.

ADVERTISEMENT

Testat pozitiv cu coronavirus, Ronaldinho este asimptomatic

Fostul mare fotbalist brazilian Ronaldinho, în vârstă de 40 de ani, a anunțat pe rețele de socializare că a fost testat pozitiv cu coronavirus și a intrat în izolare în orașul Belo Horizonte, unde venise pentru a participa la un eveniment monden.

”Sunt de ieri în Belo Horizonte, unde am venit pentru a participa la un eveniment. Am făcut testul și am aflat că sunt pozitiv. Sunt bine, asimptomatic, dar va trebui să lăsăm evenimentul pentru o dată ulterioară. Curând vom fi împreună. Vă îmbrățișez”, a transmis brazilianul cu zâmbetul pe buze.

ADVERTISEMENT

Brazilianul Ronaldinho a fost unul dintre acei jucători care încântau privirile cu virtuozitatea sa tehnică, un adevărat magician al balonului, care a cunoscut maximul de glorie cât timp a îmbrăcat tricoul Barcelonei. După care au apărut una după alta problemele serioase.

Prima ieșire în decor a avut loc în loc 2008, când era încă pe Nou Camp, atunci când a venit beat la antrenamente împreună cu Deco. Povestea a fost scoasă la iveală de fostul lor coleg, bielorusul Alexander Hleb, care spune că acel moment le-a fost fatal și Barcelona i-a vândut apoi.

ADVERTISEMENT

Și odată cu declinul a început și alunecarea pe toboganul faptelor în afara legii. Mai întâi amenzi uriașe din partea statului brazilian, de milioane de euro, pentru construcții ilegale, apoi sechestru pe 57 de proprietăți și darea în judecată de către creditori pentru datorii de peste 5 milioane de euro.

Ronaldinho a mai fost la un pas de închisoare acum doi ani când a vrut să se căsătorească în aceeași zi cu două femei, Priscilla Coelho și Beatriz Souza. Culmea este că ambele locuiau cu el și ar fi acceptat această formulă, doar pentru a fi pe mai departe cu cel care a fost poreclit în tinerețe și Ciocanul pneumatic.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri