Fotbal international

Ronaldinho a izbucnit în lacrimi: “Mi-e dor de fotbal şi de colegii mei”

15.01.2019 | 16:39
Ronaldinho a izbucnit in lacrimi Mie dor de fotbal si de colegii mei

Ronaldinho a izbucnit în lacrimi în timpul unei gale “Hall of Fame”. Fostul fotbalist brazilian a fost invitat să-şi lase amprenta picioarelor la stadionul “Maracana”, iar în timpul conferinţei de presă a început să plângă atunci când a vorbit despre foştii săi colegi.

“Îmi este dor de tot. În special de prietenii din fotbal. Petreceam mai mult timp cu colegii de echipă decât cu familiile noastre. Îmi e dor de antrenamente, de meciuri, să vorbesc cu colegii. Cred că imi este dor de tot. Retragerea mea este destul de recentă, dar am o viaţă activă, călătoresc prin toată lumea. Că să fiu sincer, nu am stat să mă gândesc la asta. Sunt foarte realizat. Când m-am retras din fotbal, am luat decizia pentru că eram mulţumit cu ce am făcut în fotbal, asta simţeam. Mă simţeam împlinit şi mulţumit cu tot ce am făcut”, a declarat Ronaldinho.

Ronaldinho a izbucnit în lacrimi. Care este cel mai important trofeu al brazilianului

Ronaldinho a izbucnit în lacrimi la gala “Hall of Fame” de la stadionul “Maracana”. Amprenta tălpilor picioarelor brazilianului va fi expusă în muzeul amplasat lângă arena din Rio de Janeiro, alături de cele ale altor mari legende precum Pele, Zico sau Garrincha. Fostul fotbalist al Barcelonei a declarat că acest trofeu este unul dintre cele mai importante din carieră.

Ronaldinho a izbucnit în lacrimi la gala organizată pe stadionul "Maracana"
Ronaldinho a izbucnit în lacrimi la gala organizată pe stadionul “Maracana”

“Este unul dintre cele mai mari trofee din cariera mea. Este o plăcere să fiu aici, iubesc Rio de Janeiro şi Maracana. E cel mai mare stadion dintre toate, aşa că acest tribut este foarte special pentru mine”, a mai precizat Ronaldinho. Fostul mare fotbalist a jucat de-a lungul carierei pentru Gremio, PSG, Barcelona, AC Milan, Flamengo, Atletico Mineiro, Queretaro şi Fluminense. În 2002, “Dinţosul” a câştigat Campionatul Mondial alături de echipa naţională a Braziliei, ultimul trofeu important pentru Selecao.

Tags: