Fotbal international

Ronaldinho a vorbit despre perioada trăită în spatele gratiilor. “Timpul petrecut la închisoare m-a lovit rău!”

27.04.2020 | 18:06
Ronaldinho a vorbit despre perioada traita in spatele gratiilor Timpul petrecut la inchisoare ma lovit rau
ADVERTISEMENT

Brazilianul Ronaldinho a vorbit pentru prima dată de când a fost eliberat pe cauțiune de justiția din Paraguay despre luna de zile petrecută în celulă, alături de fratele său, fostul agent de jucători Roberto Assis.

Ronaldinho, șocat de experiența trăită în celulă

Ronaldinho a recunoscut că a fost o perioadă deosebit de grea pentru el și că timpul petrecut în închisoare l-a lovit rău, dar e încrezător că până la urmă nevinovăția sa va ieși la lumină.

ADVERTISEMENT

Acum Ronaldinho se află în arest la domiciliu într-un hotel din capitala Paraguay, Asuncion, după ce pentru eliberarea sa pe cauțiune s-au plătit 1,5 milioane dolari.

Va urma un proces

Problema lui e departe de a fi rezolvată și pericolul de a sta închis ani buni nu a trecut deloc, pentru că va trebui să apară alături de fratele său la proces și atunci se va socoti dacă a comis sau nu vreo faptă penală.

ADVERTISEMENT

„Mereu mă rog pentru ca lucrurile să se dovedească și Dumnezeu dorește ca totul să se încheie curând. Timpul petrecut în închisoare m-a lovit rău. Nu mi-am imaginat niciodată că voi fi într-o situație de genul acesta.

A intrat la închisoare pe 6 martie

Toată viața mea am încercat să ajung la cel mai înalt nivel profesional și să aduc fericire oamenilor cu fotbalul meu” – a declarat Dințosul, care nici nu vrea să conceapă că și-ar putea petrece mai multe zile de naștere la închisoare, nu doar cea din acest an, când a împlinit 40 de ani.

ADVERTISEMENT

Pe 6 martie, Ronaldinho a ajuns în închisoarea din Asuncion, împreună cu fratele său, Roberto Assis. Amândoi intraseră în Paraguay cu pașapoarte și cărți de identitate false.

Neînțelegerea provocată de Acordul Mercosur

Ronaldinho a ajuns în capitala Paraguayului pentru a participa la un eveniment caritabil. Autoritățile locale susțin că au fost alertate încă de la aeroport că va prezenta documente de indentitate false.

ADVERTISEMENT

Potrivit site-ului brazilian UOL Esporte, există un acord Mercosur care le permite brazilienilor să intre în Paraguay fără pașaport. Tocmai de aceea s-a creat o confuzie. Gilberto Fleitas, unul dintre anchetatori, a dezvăluit că, la plecarea din Brazilia  Ronaldinho și Roberto Assis au arătat pașapoartele braziliene.

A fost arestat și cel care le-a dat actele false

Iar la sosirea la Asuncion, aveau acte de identitate paraguayene false.  Wilmondes Sousa Lira, cel acuzat că le-ar fi procurat documentele false, a fost și el închis. Însă pentru documente false Ronaldinho riscă o pedeapsă de cel puțin trei ani.

 

ADVERTISEMENT
Tags: